Härligt väder idag =)

Jepp, idag har det vart riktigt skönt väder. Varmt och utan blåst, så jag och Aska passade på att hälsa på Kjell och Zeb. Zeb han var nyklippt och snygg han, vem vet Aska kanske gav honom en komplimang?! Det gjorde i alla fall jag, för han såg så ståtlig ut så =)

Efter att ha suttit i solen och kikat på hundarna som sprang som tokiga, gick jag hem med Aska i släptåg. Hon hade nog väldigt gärna stannat någon timma till! Men tråk-matte var som vanligt tvungen att ge hästarna lunch.
Sagt och gjort, matade och glada hästar blev det. Jag däremot konstaterade att jag var rätt trött och gick in och tog en siesta tillsammans med Aska. Helt okej tyckte nog även hon.

När det sedan började nalkas matdags så tog vi och traskade ner till min mor och far, där det serverades lax! Det är riktigt gott det. Mätt och belåten följde jag även mamma på en handlings tur på Konsum, ibland är jag en snäll dotter. Fast idag tror jag ändå att mamma var den som var snällast av oss två, för hon promenerade med mig och Aska hem till oss sedan!

Sedan blev det stalltjänst, men jag tog däremot inte in hästarna när jag var klart vid halv nio. För det var så varmt och skönt ute så jag tyckte att dom gott och väl kunde få vara ute ett tag till. Så när Fredrik sedan kom hem vid strax innan tio fick han den stora äran att ta in hästarna, inte för att han hade något emot de. Konstigt att han fattat så pass bra tycke för dess stora och håriga djur. Fast vem kan låta bli att göra det egentligen?! Dom är allt för underbara!

Nej, nu ska jag ta å sova! Hej då!

Usch va ja é slarvig!

Det är faktiskt så illa, har inte skrivit här på 3 dagar! Men jag ska i alla fall ge er lite roliga och även mindre roliga nyheter från min värld. Så vi drar väl igång!

I måndags så blev det en heldag på jobbet. från 8.45-16.45. Aningens lej blev man när man såg hur solen lös och att det var nästan helt vindstilla! Som tur var så höll det i sig även när jag kom hem =)
Snäll kompis som jag är så ringde jag Mirja och sa "nu ska du komma hit och rida" och snäll som hon är gjorde hon som jag sa! Så jag satte upp henne på Mjölir och mig själv på Vinur, lite snäll är jag faktiskt så jag tog Mjölnir som handhäst. Så grabbarna va ut på tur kan man säga! Duktiga va dom och Mirja med , hehe..

Igår däremot var det en sorgdag, Tessan var tvungen att ta bort sin pärla Vinur. Men i minnet finns han alltid kvar!
På kvällen efter ännu en dags arbete så tog jag mig i kragen och böjde min Vinurs framben, om jag lyckades göra rätt så blev det i alla fall possetivt! Han visade ingen hälta på något av benen. Så nu håller vi tummarna för att det inte ska behöva bli något mer vajs i hans ben.
Sedan får jag inte glömma att vi lämnade tillbaka Jonken till min mor och far, tror de blev ett kärt återsende även fast alla parter inte kan erkänna det =)

Så till dagen, jobb som vanligt! Däremot så fick jag mig en lyckad överaskning idag, för när Fredrik åkt på jobbet och jag masat mig ut i stallet för att mocka! Så var det redan klart =D Ibland krävs det inte mer än så för att göra mig överlycklig. Särskilt inte efter en dag på jobbet, då man kommer hem och är trött och så har jag även haft en gnagande värk i ryggen på sistonde. Så för min del kunde det inte bli bättre.
När man har sådan tur som jag så passade jag istället på att markarbeta Mjölnir och fara ut med Vinur en sväng, mycket trevligare och roligare än att mocka!

Näe nu får det räcka för dagen, kanske orkar skriva lite mer i morgon.. Ha dé!


Snart är snön ett minne blott!



Tok-ryck och vårdopp!

Det blir ett väldans kort inlägg nu, orkar inte göra en lång redovisning av allt som hänt. Utan jag tar det roligast / konstigaste som hänt, med början igår...

Igår fick jag nämligen ett tok-ryck och fick för mig att jag skulle cykla mot stamåsen (där min mor och far har stuga). Det är 3,5 mil dit, så jag cyklade tills ja inte orkade längre sedan fick pappa komma och möta mig. Gissa hur långt jag cyklade, joe 1,3 mil! Det är riktigt bra för att vara totalt ur kondis. Just de ja, jag hade givetvis med mig Aska som sälskap. Hon var riktigt duktig tjej =) Trodde hon skulle vara lite trött efter cykelturen, men nej då. Hon sprang i ungefär 4 timmar till nere på stamåsen innan hon somnade. Tänkas om man kunde få lite energi av henne!
Fick även ett par nya vantar av min syster i födelsedagspresent, tusen tack! Inte alla som får vantar från Tallin i present =)
Kvällen avslutades med film och snacks hemma hos Mirja och så kom förståss Fredrik hem från jobbet!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att vi for ner på stamåsen och hälsade på mor och far. Pappa var ute och busade med Aska och råkade kasta ner en pinne i älven, så Aska hoppade efter och hämtade den! Måste ha varit ruggigt kallt i vattnet =/ Hoppas hon inte får urinvägsinfektion eller någe sådant. Fast vi fick oss i alla fall ett gott skratt åt årets första dopp!
Jag försökte få henne att bada i somras, men de gick inte de. Tydligen har hon ändrat uppfattning sedan dess =)

God natt!


Idag har jag inte vart lat =)

Nix, för det har jag verkligen inte vart! Jag klev visserligen inte ur sängen fören vid tio eller ja släppte ut hästarna strax innan åtta. Men jag gick och la mig igen och läste en bok! Sedan klev ja upp och gick hem till Kjell och Gun-Marie så att Aska fick busa av sig med Zeb. Blir en lång helg för Aska då Zeb ska åka ner till stockholm över helgen, men han kommer bli super snygg. För han stannar en stund i söderhamn och blir klippt, tjusig kommer han bli då!
Väl hemma försökte jag och Aska oss på att ge hästarna lunch, inte det lättaste i denna storm. Fast lite mat fick dom nog i sig. Sedan kom Mirja och Ella förbi så då blev det mer busande för Askas del, jag bjöd Mirja på en exotisk middag. Köttbullan och potatismos, yäyy =P Vi hann även med en tripp till Dllare Store innan dom begav sig hemmåt.
Så vad gör man när man är själv hemma och aningens less? Joe man städar hela huset, fast ja skurade inte golven. Lite fusk får man ta, huvudsaken var ändå att allt hundhår försvann. Samt att alla påsksaker hamnade i ett skåp och de nya vårsakerna kom på plats.
När det väl var fint inne gick jag ut och tog tag i stallet, mocka, packa hö, byta vatten och sopa. Gick som en dans, fick även ett trevligt avbrott i min stalltjänst. Älsklingen for igenom ström så då passade han på att hämta några saker han glömmt hemma =) Har ingen aning om vad det var för saker, skulle kunna gissa på att de bara va en ursäkt för att få se om vi här hemma mådde bra!
Ja,  som ni märker att jag inte legat på sofflocket idag. Så när huset va rent och stallet var fint, då var det bara hunden som behövde en rejäl dusch! In i duschen och skrubba bort allt snusk som lagrats i pälsen och så det bästa av allt, det försvann en MASSA hår =D
Kan säga att jag tog mig en välförtjänt och välbehövd dusch jag med när Aska duschat klart! Nu däremot sitter jag i sängen och lyssnar på hur det blåser ute, Aska ligger som en liten boll vid mina fötter och Jonken har äntligen tordats sig fram från sitt tillhåll bakom soffan. Stackarn blev jagad av en överlycklig Ella, synd bara att han nu verkar tro att det var Aska som jagade honom =/ Inte lätt att vara katt heller.
Om ni dessutom lovar att inte skvallra för Fredrik så tror jag nog att Jonken ska få bo kvar här hos några dagar extra, bara för att jag verkligen saknar att ha katt. Visst han är inte lika bra som min Årvar var, men han är faktiskt riktigt go! Så några dagar utöver dom han ska bo här gör väl ingenting?

God natt!


Min lilla dam kan lätt se ut som en dränkt råtta =)

Lat, latare, Emely..

Det är nog tyvärr så det är, men det kan inte hjälpas! Jag skyller på hormonerna, inte för att jag tror dom har med saken att göra. Men bara för att ha något att skylla på i alla fall.. Nu när jag erkännt att jag är lat så ska ni får höra vad som händer i en lat människas liv =)

Börjar med Tisdagen,  ja vad gjorde jag då? Joe, jag var ute i de vackra vädret. Jag och Aska gick tex bort till Kjell och Gun-Marie och hälsade på. Där blev vi kvar i ungefär tre timmar skulle jag gissa på, rätt nöjd hund sedan. Hon krävde inte så mycket av sin matte sedan inte! På kvällen när jag var klar i stallet med mockning och dylikt så passade jag på att jobba lite med Mjölnir. Han har börjat lära sig hur jag fungerar nu, så vi går med små säkra steg framåt =)
När en kille fått jobba av sig lite va de tur för nästa. Snyggingen själv fick komma ut på en liten sväng om, han e bara för go min Vinur! Vi tog oss en skritt tur, fast vi travade några meter och sedan provade vi på några töltsteg också. Jag säger då bara de, klockren tölt. Aningens lycklig ägare jag var då, men det är synd att en sådan häst ska behöva gå sönder..
Vad hände mer denna vackra tisdag, hum.. Ja visst ja, mamma och pappa kom och lämnade Jonken (deras katt eller egentligen är det min). Sedan bar det iväg till sollefteå för dom!
Får inte glömma bort att säga att Fredrik kom hem från jobbet med,



Onsdag blev lata dagen, på riktigt. Jag han med att sova, sova och så handla lite. Blev en tur till granngården för att köpa saltstenar till hästarna och hundmat till hunden. Måste säga att dom äter väldigt mycket salt eller normalt antar jag att det är. Fast ur mina ögon sett är de mycket. Måste bara nämna att det nu mera finns saltstenar med banan, mint och honungs smak. Verkar väldigt konstigt, trodde man åt salt om man ville ha salt. Inte tusan trodde jag man åt banan då =P Min pappa nämde dessa saltstenar för mig på första april, så gissa om jag trodde de va ett skämt?!
Efter granngården bar det av till konsum, tråkigt att handla mat. Ett nödvändigt ont kan man säga, dock så måste jag säga att jag tycker väldigt mycke om att äta maten sedan =D Så när vi då är inne på mat, vi var nämligen sedan och hälsade på min svärmor. Gissa vad? Hon stog och bakade tekakor, så vi blev bjudna på lunch och nybakade tekakor! Så mätta och belåtna for vi sedan vidare på Dollar Store, där inhandlades en massa roligt och onödigt!
När man har genomfört en sån lång shoping tur så va det bara ett att göra, fara hem och ta en sovstund! Sedan hände inget mer roligt denna dag, mer än att jag sura över vädret. Minusgrader och snö i luften!!

OBS! Höll på att glömma att grannen fick finbesök idag! Min kära lilla Birta hade smitit ur hagen och traskat iväg!

Idag torsdag däremot har det hänt betydligt mycke mer, även fast det blivit en hel del sova idag också. Jag tog nämligen och anställde min kära pojkvän, han blev "hästskötare". Det vill säga, han fick leda mig och Mjölnir upp och ner för våran infart. Har konstaterat att han blir som en stålfjäder när han kommer utanför volten, aningens lätt i rumpan också. Så vi ska ta och gå ut och gå lite nu framöver, så ska vi även följa med Vinur som handhäst. Men efter några turer på infarten (tur vi har lång infart) så tog vi och tränade på lite "one rain stops" . Eller som jag ibland kaller de "nödstoppen", i vilket fall som helst fattade han snabbt vad det var jag var ute efter. Knepig mening det där blev, var, var ,var...
Fredrik for och jobbade sedan på kvällen eller ungefär klockan sex. Då gick jag ut och mockade och fixade klart i stallet. Då dök även Kejll och Zeb upp på lägdna brevid huset så Aska fick busa av sig lite och jag fick surra lite skit. En ganska lagom paus i mockningen. Väl klar i stallet tog jag och Aska och traskade ner till Mirja och Ella. Där blev man bjuden på pasta och pastasås, gott som tusan då jag och Fredrik inte lyckades göra någon middag idag. Sedan blev der kladdkaka och glass till efterrätt =) Tur man skulle gå hem sedan, kanske man gjorde sig av med lite av kladdkakan i alla fall?
Nu ligger jag i alla fall i sängen och tänker ringa Fredrik och sedan sova! Ha de!


Jag vill att det ska bli sommar och varmt!

Juckande Bettan!

Nu vart ni allt nyfikna =) Men ni får vänta en stund till, för nu har vi lite att ta ikapp.

Lördag: I lördags var jag ute med Mjölnir eller vi va i volten, ska skaffa mig ett ridhuskort! Fast de är som inte så himlans lätt när det är stor helg. Men han va duktig kille, i början av passet lyssnade han klockrent. Men som nybörjade har man inte så väldans långt tålamod =)
Sedan for jag och Fredrik och Aska ner på stamåsen och hälsade på, man måste passa på att umgås med sin mormor när hon är här uppe! Vi blev även bjudna på en god påsk middag av  "grannarna" på stamåsen, tack tack. På kvällen åkte vi hem och såg på film, wedding date tro ja den hette. Jag och namn på filmer, artister och låtar är ingen vidarens kombination. Tycker helt enkelt inte att de är ett dugg intressant.

Söndag: De va igår det, hum.. Låt mig tänka efter, ja minns inte vad jag gjorde igår på dagen. Men på kvällen for Fredrik och jobbade, jag däremot gick hem till Mirja! Vi kikade på tv och surrade en massa dynga, som vanligt med andra ord =P Sedan när det blev god natt tid så skulle Mirja skjutsa hem mig, så hon startade Juckande Bettan (vilket inte är det lättaste ska ni veta). När vi alla fyra (hundar och människor) lyckats ta sig in i Juckande Bettan så började vi jucka oss framåt! Sakta men säkert, sedan ökade vi tempot en stund för att sedan mitt i Lindbergsbacken (där det är som brantast) ta slut. Ingen orkar hur länge som helst! Där va hon knappt tänkt att starta, men tillslut konstaterade hon tydligen att hon nog orkade jucka sig fram en bit till, för vi tog oss helskinnade upp på berget =) Inte lätt att vara en gammal juckande SAAB inte!

Måndag: De är idag det! Har städat nästan hela huset, vikt tvätt och vart duktig. Men sedan blev det inte så mycket mer heller. Tog med mig Aska och Vinur på en promenad, Vinur är lättsammare att gå med än Aska, fast dom var duktiga båda två. Såg nog rätt roligt ut när jag om där och gick. Hunden framför mig och hästen bakom mig, jag tyckte att de va rätt mysigt i alla fall. Mötte Mirja och Ella på vår promenad, så jag passade på att göra dom sällskap hemåt och så bjöd jag även på middag.
Efter kvällsronden i stallet gick jag och Aska ner till Mirja och hälsade på en stund, sedan traskade vi hemåt igen och nu slutligen ligger jag i sängen med datorn i knäet. Som vanligt med asdra ord, fast Aska ligger faktiskt på golvet och inte i sängen. Skumt =)

Det var tre dagar kort sammanfattade de! Hej då!

Va ska man skriva?

Det har som varit lite tomt på saker att skriva nu, inte för att de inte har hänt något. Utan för att jag helt enkelt inte kommit på vad som ska kunna få stå här!

Igår var jag och älsklingen till östersund och handlade och lite sådant. Vi hade en helt otrolig förmiddag, inget jag någonsin kommer att glömma =) En sådan dag då man bara inser hur mycke man älskar den man lever med och allt som hör till. Tänk om dagen hade kunnat fortsätta vara lika trevlig, men icke. Fredrik var som vanligt tvungen att åka och jobba =( Fast i och för sig gjorde det kanske inte allt för mycke, för Tessan kom och hälsade på. Så vi drog ner på byn och inhandlade en massa gott och hyrde en film! Vi hade en kul kväll med en skitrolig film, tror den hette; My best friends girl. Ja ja, rolig va den i alla fall.

Så till dagens bekymmer, höll på att försova mig i morse. Inte för att de hade gjort så jätte mycket, hästarna hade kommit ut en stund senare bara. Men älsklingen ringde och kollade om jag hade tagit mig upp, så ja vaknade då =)
Har varit ett helt otroligt bra väder idag, så jag och Aska gick hem till Kjell och Gun-Marie. Vilket gjorde lilla Aska lycklig och jag fick slappa i solen utan att behöva ha koll på henne hela tiden! Vi gick hem vid lunch, ja hästarna var nog lite hungriga.

Dock fick jag super ont över bröstet och ryggen, känndes som om någon försökte mosa sönder mig. Så jag gick in och vilade efter att ha gett hästarna lunch, men de vart inge bättre alls =( Känns som om jag lyft illa mig, men jag har inte lyft någe tungt!
Mirja och Ella kom förbi och jag bjöd på äggmacka såhär vid påsk, när dom gick så la jag mig igen. Blev inge bättre av att sova på eftermiddagen heller. Så vid sju gick jag ut och mockade och fixade i stallet, inget höjdar göra när man har ont. Men klart blev de och så passade jag på att borta av alla tre hästarna ute i hagen. Tror att halva Birta lossnade, jag gillar verkligen den där hästen. Hon är väldigt speciell alltså, kommer bli en rolig ridhäst i framtiden.

Nu ligger jag i alla fall och degar i soffan och ser på Barg flyttar in. Knepigt program alltså, förstår inte vad det går ut på? Hoppas även att älsklingen snart är hemma, han fick jobba över en timma idag. Låter inte så mycke, men de betyder att jag är supertrött när han väl kommer hem.  Jaja, man ska inte klaga. I dessa tider ska man vara glad för de jobb man har/får.

Man kanske ska ta och kliva upp ur soffan och ta kvasten till blåkulla, vilka ska med?! =D

Hej då..

Birta, min lilla sötnos =)


Storm!!

Jag tror helt ärligt att vädergudarna inte gillar om mig!!

Har jobbat idag till klockan fyra, visst det har inte varit det bästa vädret på jobbet. MEN det har inte tokblåst så man funderat på om man kommer blåsa bort eller inte! Så självklart börjar de blåsa som bara den när ja väl kommer hem, jag blir så förbannade arg. Klabbsnö, tokblåst och kallt. Jippie, kan de bli bättre?!

Har i alla fall lyckats markarbeta Mjölnir idag, konstaterade att jag under den stunden tappat känseln i några av mina stackars fingrar =(

God natt!

Grattis till Luttan..

Sådär ja, nu har man blivit en dag äldre. Eller va de ett år?

! Igår börjar vi med. Det var en mycket spännande dag för mig, allt gick som kanske inte som jag tänkt mig. Så kan det ju vara ibland =) Tog och druttade av stackars Mjölnir, kan bero på de bocksprång han gjorde och även på min lite lätt otränade balans! Blev aningens blöt om baken, såg ut som om jag hade gjort en liten olycka =/
Kan vara så när det tinar på vägen och det bara är slask runt omkring! Sedan på natten lyckades jag väcka både mig själv och Fredrik, drömde nämligen att jag hade en spindel på mig som jag inte fick bort. vilket resulterade i att jag låg och snurrade och slog runt mig i sängen. Skönt var det att vakna och inse att det inte fanns någon spindel. Spindlar är nämligen blend det absolut värsta jag vet =/

Åter till dagens bekymmer. Har arbetat idag, ca 3 timmar. Rätt lagom tycker jag! Inte för att man blir rik på de, men lagom är som bäst ändå. Så lyckades någon skvallra så barnen sjöng för mig. Som att åka tidsmaskin, raka vägen till mellanstadiet igen =P Efter tre "slitsamma" timmar kom Fredrik och hämtade mig, så for vi hem och åt lunch och tårta! Sedan tog jag och somnade, blev som inte mycke till sömn i natt. Spindeljakt och mycket annat befann sig i mina drömmar, vilket ledde till kass sömn!
Nu ikväll for Fredrik och jobbade, trist tycker jag som blev själv igen. När han hade brummat iväg så kom Mirja och Ella, sedan mamma, pappa, Jan-E och Agneta. Fullt hus kan man säga, det blev tårt ätande och present öppnande. Trevligt tevligt, men ja säger som farmor. Det är kul när dom kommer och hälsar på, men sen är de kul när dom far också! Dubbel glädje alltså och jag förstår faktiskt hur hon menar.
När alla hade begett sig hem, så fick jag äntligen gå ut och mocka och ta in hästarna. Stackars Vinur gnäggade och undrade om jag hade glömt bort honom eftersom jag va så sen?! Tyvärr så hann jag inte hålla på med Mjölnir idag, inte för att han lider av det. Men jag tycker att de är roligt och så e de min plikt att göra de. Fast huvudsaken är att han får göra något varannan dag, då hinner huvudet med också.

Ne, nu får de va nog! God natt och Hej då!!!


Jag och Aska.

Så glad och lycklig =D

Visst är livet underbart ibland =D Jaha, idag har jag varit till Kjell och surrat skit medans hundarna busade. I nästan 4 timmar, så nu e min donna väldigt trötter =) Mirja och Ella kom även dom förbi en sväng, så Ella va med och busade lite hon också. Fast Mirja vart nog inge vidarens glad när Ella hittade gammalt bajs att rulla sig i, hon luktade apa! Så det blev hem och duscha för dom. Var sedan så lyckligt lottad att Mirja beställde pizza åt oss och körde den hela vägen hit! Mums, säger ja bara. När maten väl hade landat gick vi ut i stallet för att jobba lite med Mjölnir. Mirja fick rida idag medans jag longerade, super om man vill överföra markarbetet till ridningen. Han är en riktigt duktig kille, fattade snabbt vad det handlade om. Sedan for Mirja hem och jag tog och gjorde klart i stallet, mocka, packa hö och fylla vattenhinkar. Det är min vardag det! Nu däremot ligger jag i soffan och ska snart ta och krypa ner i sängen med min älskling. Bäst att passa på att mysa nu när han är hemma hela helgen! Ha de gött!

Aska 1 år!!

Tiden går fort när man har roligt, sägs det i alla fall =) Aska har nu dundrat iväg och fyllt 1 år idag, tiden går faktiskt fort. Kan dock inte påstå att det vart roligt hela tiden, men livet har sina ljusglimtar!

Jag har visst varit lat de senaste dagarna och helt enkelt inte orkat skriva något här. Så det kommer en snabb genomgång. I förrgår va vi till Kjell och Gun-Marie och busade med Zeb. Jag blev även bjuden på middag! Lyx enligt mig, då Gun-Marie är super duktig på att laga mat. På kvällen kom även Fredrik hem efter 2 dygn borta, skönt att få mysa av sig lite.

Så till gårdagen. Var ut och red Mjölnir ute, gasen var det inge fel på. Men bromsen är lite sämre =P Givetvis när man sitter på en unghäst som bara går att styra lite granna och knappt går och stanna så möter man bussen två gånger!! Aldrig får någonting vara riktigt bra, men vi hittade båda gångerna en infart att parkera på i fall bussen kanske skulle hoppa upp och bita en i rumpan. Den gör givetvis inte de och Mjölnir verkade inte tycka att bussen va konstig alls. Men jag har dåliga upplevelser av bussar och lastbilar, dom som kör sånna fordon verkar tro att dom äger vägen och för det mesta saktar de inte ens ner när man kommer och rider. Störst först är tydligen deras motto, usch säger jag.
På kvällskvisten for Fredrik åter igen till gäddede för att jobba och kommer inte hem förän i morgon kväll.

Nu har vi kommit till denna "ingen vanlig dag, Askas födelsedag" dag. Kan lätt konstatera att det inte hänt speciellt mycke idag. Vi traskade ner på byn och köpte oss en hink och sedan traskade vi hemåt igen. Mirja och Ella har varit uppe en sväng på kvällen så Ella och Aska har fått busa av sig lite. Jag, Mirja och Ella var även bort på ridskolan och kikade en sväng, rätt tråkigt ställe. Ska dock köpa mig ett ridhuskort så Mjölnir och jag har någonstans att vara när vi håller på att blåsa bort ute. Det är det trista med våren, det blåser jämt och hela tiden. Inte lite blåser det heller =/
När vi kom hem ifrån ridhuset passade jag och Mirja på att tjuvstarta påsken, fram med äggmackorna! Jag lyckades även sno ihop en kladdkaka som vi åt till "efterrätt". Nu har dock min käraste vän gått hem och jag sitter som vanligt i sängen och Aska ligger som vanligt bredvid mig. I morgon däremot så ska jag försöka att inte vara en latmask, men ja skyller allt på hormonerna, de ha ja lärt mig att man får skylla saker och ting på =)

Ha de bäst, för de ska jag om min mysiga hund ha!

Hej då!


Det var som sagt ett tag sedan man var sådär liten. Då bodde matte och husse i lägenhet, inte hade vi någon stor gräsmatta att springa på då inte. Så i takt med att Aska växte blev lägenheten till ett hus och gräsplätten utanför lägenheten blev till 1,7hektar åkermark!


RSS 2.0