Myspys dag :)

Solen har hittat hit idag, så jag och Lea har passat på att ränna runt och bara ha de bra :)

Så vi var upp till grannen och lekte där en stund, massa spännande saker att springa runt med, under och över :P Sedan blev de en liten tupplur innan vi begav oss ner på byn. Hade tänkt investera i ett par skor, men de gick ju som inte så bra. Ena affären jag gick in på, där syntes de inte ens till någon personal. Så jag gav upp och gick, på nästa affär hittade jag ett par walking sandaler. Men jag vet inte, dom satt som inte sådär perfekt som jag hade velat att dom skulle göra. Måste funderas på en stund :)

Middag åt vi hos min kära pappa, aldrig fel med lite mat! Efter mat och lite surrande blev det till att promenera hemåt. Lea gick bitvis och höll i Askas koppel och bitvis åkte hon vagn. Aningens snäll hund, fort de sträcker i kopplet stannar hon direkt. Tur de, annars hade nog Lea druttat omkull direkt eftersom Aska väger nästan dubbelt så mycket som min lill prinsessa!

Väl hemma blev de välling och "Pingu", sedan somnade damen i sin säng :)

God natt gott folk :)


Fick en fin blomma idag :)

Bakning :)

Idag har jag inte gjort allt förmycke. Men jag lyckades i alla fall sno ihop ett brytbröd och enligt mig själv så var de gott, gillar när det är mycke fröer och "nyttigheter" i :)


Så blev de!

Blev en god kvällsmacka nyss till alla latinska muskelnamn och dess bytydelse och funktion. Spännande och intressant om man heter Emely. Längtar tills september och en vecka i Gnesta, hur lärorikt som helst!

Föresten så har min dill, mina rädsor och morötter börjat komma litegranna nu. Kanske inte ens skrivit att jag satt något, men nu vet ni :)

Nu däremot tänker jag gå upp och lägga mig på spikmattan en stund. Kan behövas på min onda kropp, ingen som vill skriva ihop ett bra och enkelt träningsprogram åt mig?

Jaja, god natt!


Midsommar :)

Idag har man "firat" midsommar. Började dagen med att ge Birta massage och en kort promenad, sedan blev det till att kolla på regnet genom stralldörren tillsammans med Vinur. Den hästen vet inte hur man slappnar av, förmodligen skulle nog till och med regndropparna kunna döda honom.. Men rätt bra är han nog ändå :)

Efter en vända i stallet krävdes en dusch. Sedan bar det av ner till hembygdsgården för att kika på lite folkdans och ta en fika på Cafe Tomten tillsammans med svärföräldrarna. Där man tryckte i sig en stor baguette, väldigt god måste jag säga!
Mätt och belåten gick vi och tittade på slöjdmässan, väldigt fina mattor som jag skulle kunna tänka mig hade dom där. Blev även en tur inne på Jordemors keramik, fanns en hel del där jag skulle kunna tänka mig också. Men som med så mycket annat är det mycke som är dyrt när de är hemgjort..

Blev sedan middag hos svärföräldrarna, lite midsommar sill och annat gott. Till efterätt blev det jordgubbar och glass, så nu sitter man här och känner sig som en fotboll.
Funderar även över vilken av Lea och Fredrik som kommer somna först :)


Trolldeg till trollungen :)

Målat!

I denna värme har jag roat mig med att måla bräder som ska bli foder runt fönstren. Man gör ju vad man kan när man är dyng-förkyld!
Kan lugnt säga att jag ogillar att vara täppt i näsan, inte min grejj och för att få bort skiten måste man använda nässpray. De måste va bland de vidrigaste som finns =/

Men i morgon så är jag frisk, för de har jag bestämt mig för. Eftersom de står jobb på schemat och då vore de trevligt om man kännde sig åtmindstonde lite som en människa.

Annars så händer väl inte så mycket, skulle ha vart träning för Tina igår. Men hon hade magsjuka så de gick ju inte så bra :P

Har även sått lite dill, morötter och rädisor. Ikväll gjorde jag även en filmjölkslimpa, blev helt okej i konsistensen. Smaken vette tusan, för någon sådan har ja inte tillgång till just nu!

Nu ska jag däremot sova! Go natt!

Här händer de grejjer!

Idag har de hänt en massa saker.
Vaknade och de va storm ute, blev dock ändå en ridtur. Jag och Emma tog oss i kragen och skrittade ut en vända. Nästan så man blåste av hästen stundvis :P

Birta lyckades med sina lååånga hovar snubbla i hagen och göra en kullerbytta, på kuppen hade hon tydligen lyckats få ett balltramp på höger fram. Inte så djupt och tur va väl de, blev mest en skråma. 
Tur som jag hade så kom hovslagaren och skodde om henna på eftermiddagen.
Igår hade hon även lyckats rulla på tråden och fått av den. Så hon har en knöl på höger bakben under kotan, visserligen har den blivit mycke mindre sen igår. Men fortfarande är den kvar..
Så hur tur kan man ha på en skala mellan 1-10?! Frågan är ju om man kommer ha någon häst att rida när Tina kommer :P

Jaja, nog om eländet.

Lea har fått ett par supersöta Hello Kitty crocs idag av mormor och morfar :P Hur gulligt om helst. Mindre kul är att hon har blivit förkyld. Hostig och rosslig, inte kul å vara liten då inte!

Nu ska jag däremot sova också :) go natt!

RSS 2.0