Vinter

Nu kan man nog säga att de är vinter och jag tycker att det är ganska så mysigt ändå :)
 
Så på kvällarna när man är ute och det är lite snö på backen, nån minusgrad och vindstilla. Då vill jag verkligt inte gå in, utan helst bara vara ute och filosofera, men som alltid måste man gå in och lägga sig. Typiska att de alltid är en morgondag, som nästan alltid är fylld med jobb och då kan man ju inte bara ligga kvar i sängen och sova! Som nu, dax att sova eftersomo de nalkas en tidig morgon i morgon.
 
Ne då e de bara att säga godnatt och lägga sig i sängen och fundera över livets glädjeämnen och bekymmer. Så natti natt!
 
 

De målade grottornas land..

 Har idag läst klart "De målade grottornas land", måste nog tyvärr säga att jag är lite besviken. Har verkligen älskat alla böckerna, men den här sista var inte lika bra som de första böckerna. Så är det, behöver väl inte gå in i detalj på vad och varför jag tycker som jag gör. Det är väl bara så och antar att de beror på hur jag är som person helt enkelt!
 
Till något helt annat så var min kära syster hem förra helgen och vi var på barnteater med Lea, ja Fredrik var också med :) Var lite roligt faktistkt, teatern handlade om Trollets syn på hur det verkligen var i sagan om de tre bockarna bruse!
Sedan blev det även en tripp till rihuset med Birta bus och syster knäppte några kort. Roligt att ha kort på när man rider så man får en liten inblick i hur det faktiskt ser ut. Birta skötte sig dessutom helt ypperligt även fast hon hade stått i nästan två veckor :) Jag älskar verkligen mina ponnysar!
 
I övrigt har jag även rakat lite på Birta. Klippte inte så mycket, bara halsen och bogen. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort också.
 
Idag hade även Vinur tur som fick följa på promenad med de som hyr in en söt liten ponny i mitt stall. Har en hel del dåligt samvete över att han inte får så mycket uppmärksamhet som han förtjänar, så jag är väldigt tacksam när någon vill ge honom lite kärlek och omtanke!
 
För stunden sitter jag och inväntar min idag, väldigt efterlängtade sambo och ska snart ut och göra klart de sista i stallet för natten. Samt ta in ponnysarna, visst Harry är ingen ponny. Men han är söt och får helt enkelt leva med att hamna i kategorin ponny ;)
 
Mitt söta lilla sto :)
 
 
 

RSS 2.0