De eviga gröna..

Idag har det trillat många tårar och fler kommer de nog bli.
Så nu känns det tomt och konstigt här hemma, men ändå känns de rätt.
Fina, fina Rigo har åkt till de eviga gröna ängarna.


Brunte!

I tisdags tog vi premiärturen med Brunte, gick bara fint de. Båda hästarna var med och trippen gick till Timrå och PH-vet.

Där började vi med Birta,s om såg riktigt fin ut. Böjdes igenom i bakbenen utan minsta lilla reaktion och Per trodde de var tarsalsenskidan som blivit lite större. Inget som är av någon betydelse, skönt säger jag bara!

Vinur däremot gick de inte så bra med däremot. Han är nu utdömd och kommer förmodligen att triangelmärkas. Måste läsa in mig lite på de, tror ändå de kommer vara en bra lösning. Fast man är inställd på att de inte kommer gå att göra något åt, så blir man ledsen när någon säger de ändå. Som dom säger "hoppet är det sista som överger en".

Annars lallar livet på i sol och värme. Jobba, plugga och ha de bra :)

Igår blev de även en tur bort till agilitybanan, där både Lea och Aska var och "sprang" i tunlarna. Skoj va de!

Knepigt.

När jag går in på min blogg själv, så syns inte de nya inläggen.. Why?!

Happ, idag regnar de och igår regnade de.

Igår lyckades jag få upp lilla sommarhagen nedanför huset, så nu står Vinur och Birta där från lunch till kväll. Hade trott att jag skulle få fixa stora sommarhagen idag, men efter att ha börjat sattt upp första tråden och kommit halva hagen runt. SÅ inser jag att jag förträngt att de ska flyttas ut en massa stolpar (mja, 7 i alla fall). SÅ jag lessnade och lämnade trådrullen där stolparna som ska flyttas börjar. Men de är väl bara att ta tag i problemet senare. Harry och Rigo vill väl trots mitt minne få lite grönt gräs dom med :)

Igår blev de även en kvällstur på Birta, vi lyckades komma ut precis när de inte regnade och fick till och med lite SOL!
Underbart vill jag nog påstå, hon skötte sig riktigt bra på slutet och matte var nöjd!


Usel bloggare..

Joe jag vet, men ibland har man ingen motivation helt enkelt.

Så förutom de usla så går livet på rätt okej ändå, gjort mer än halva utbildningen och har sökt en kurs på universitetet till hösten. Idrottsmedicin 15p, halvfart och distans. Hoppas jag kommer in, skulle vara så himlans skoj. Har en hel del planer för framtiden och den kursen skulle passa bra in där.

Annars så är det väl mest hästarna som får uppmärksamheten i min hjärna. Ja Lea också förståss, men hon innebär inte en massa planerande och den sortens angegemang (Känns som stavningen där va konstig).
Birta åker in till kliniken på tisdag, den 22:a om inget går snett. Funderade på ifall Vinur skulle få hänge på, men pengarna räcker inte riktigt till då. Synd som bara den, men så är livet.

Rigo han kommer även han åka iväg, dock upp till de eviga gröna. Känns väldigt trist och så, vi har någon sorts hat-kärlek till varandra. Kommer bli väldigt väldigt tomt här hemma då, men de känns ändå rätt. Fast tro inte att jag inte funderat många gånger på de senaste veckorna på om jag gör rätt eller fel. Han är som sagt väldigt, väldigt speciell och tårarna kommer garanterat rinna som floder.
Men man får helt enkelt uppskatta att man lärt känna "Dåren" och garanterat har han lärt mig väldigt många och viktiga saker under den här tiden, på gott och ont :)

Vinur däremot han har fått skor på sig i fram, för han hade börjat slita framhovarna fel. Vilket resulterade i att han roterade vänster fram när han satte ner hoven i marken. Men om man ser de innan de hunnit bli allt förmycke och har en bra hovslagare är de snabbt åtgärdat!
Sötnosen, funderar över om man kanske ska börja skritta honom ca 3 dagar i veckan. Korta turer, så man ser ifall han blir sämre eller om han eventuellt skulle klara av de utan problem. Vi får se, fundera och göra är som inte riktigt samma saker...

Har i alla fall en väldigt trött dotter nu. Direkt efter middagen skulle hon ha välling, för att hon ville gå och sova.  Nu ligger hon och kikar på Skrållan, att de ska kunna vara så intressant efter att ha sett den 350ggr eller något ditåt.


Fina Rigo :)

RSS 2.0