2 hela veckor!

Kan ni förstå att jag inte kommer få se min älskling på hela två veckor! Kommer förmodligen inte ens vara hemma på hans födelsedag =/

Men de kommer nog blir bra i alla fall, spenderar ungefär 1½ vecka i stockholm och eventuellt en stund i sundsvall. Vi får väl se vad som händer.

Så i morgon då ska jag och lilla sötnosen min vara hemma helt själva och bara mysa, måste passa på att pussa på henne när man inte ska få se henne på jätte länge! Men idag har hon i alla fall vart på dagis, för första dagen på länge och jag tror hon såg fram emot de faktiskt. Inge grin när vi lämnade, dock väldigt trött när vi hämtade :) Go plutten somnade tidigt kan man väl säga :)

Blev en kort liten promenad med Birta idag, tillsammans med älsklingen och Aska. Trevligt, lite miljöträning för damen. Pussade även på Vinur-skrutten. Han är nog den som kommer sakna mig mest den här tiden då jag är borta.

Nu ska jag fortsätta slappa :) Hej då!

Mogen?

Jaha, då har man alltså bestämt sig för att inte köpa en ponny till just nu. Känns väl sisådär, hjärnan säger "bra gjort", härtat säger "åt h-vete". Men i längden är de som sagt de bästa, killen kommer nog få de kanon ändå :)

Så när man då tagit ett sådant moget beslut, då anser jag att man har all rätt i världen att se till att köpa en nya och bra sadel till den ponnyn man redan har!
Som för övrigt vart ute med matte på ryggen i de härliga höstvädret idag. Gick blandat kanman väl säga, hon tycker man är skit jobbig som tvingar henne att jobba med sitt svaga höger-bakben. Så då försöker hon med att bli stark, vilket hon givetvis vet är de bästa sättet att få matte ur balans. Men ack den som ger sig, så efter en hel del diskution på hemvägen fick vi till en bra töltövergång utan att bli stark. Så efter några töltsteg blev belöningen, ingen matte på ryggen. Så promenerade jag bredvid ponnyn sista biten hem :)
Med andra ord förtjänar hon en ny sadel också!

Vinur däremot han är som vanligt bara vacker där han står, högsta drömmen vore att få honom bra i sitt ben igen så man fick "hoppla" på fina ponnyn igen :)
Men nu får man nöja sig med att pussa och borsta på honom!

Resan ner till stockholm är nu bokad också, så nu blir de till att flyga för första gången någonsin. Spännande, tror de blir bra, 1h i ett flygplan eller typ 6h på ett tåg.. Kan tilläggas att jag inte mår så vidarens bra på tågen.

Nu kom sambon ner, så nu blir de kaffe och chokladbollar. Som vi förövrigt gjorde hela familjen idag, Lea fick till två styckna. Sedan hamnade precis allt i munnen. Helt galen :P

Hej hopp!

Underbara älskade!

Lilla ponny, tror jag börjar gilla min lilla röda fux. Att arbeta den damen från marken är så roligt! Så efter 2 dagars arbete från marken väntar i morgon ridning! Tror de blir en tur rakt ut i skogen :)  Fast vem vet, de kanske är storm i morgon så vi ska väl inte ta ut något i förskott..

Annars flyter väl livet på helt okej, Leas förkylning börjar efter typ 1½vecka släppa lite smått. Hon har så mycke sköna komentarer för sig nu mera. För någon dag sedan stog hon i köket bredvid Fredrik och säger åt honom väldigt förståndigt att han måste säga till när han ska "pluppa" :)

Sambon är som "vanligt" på jobbet, trodde vi skulle få ha lite fredagsmys. Men icke, han har inte åkt från jobbet än. Så jag lär ju sova när han kommer hem inatt.

Något roligt just för dagen är att gardinerna som vi beställde från jotex har kommit, dessutom fick vi dom av svärmor. Tusen tack! Satt upp dom i ett fönster bara för att få se hur de blev, snyggt ;) Så nu ska dom fållas upp lite och strykas. Kommer bli kanon!

Lea har även hon fått saker av farmor, en vinteroverall, handskar, några par byxor och en tröja. Inte alla som har den turen inte :)

Förövrigt funderar jag på att göra en smörgåstårta i morgon till middag, vi får väl se vad orken räcker till :) Men gisses nu ha jag skrivit massor! Go natt.

Just ja, glömde bort att säga att Vinur mår förträffligt i all vinterpäls. Större glädjespridare till ponny får man leta efter. Han bara älskar alla och skulle gärna bytt liv med en knähund :)

Inne!

Inatt sover hästarna inne för första natten denna vinter, inte för att det är vinter riktigt än :)

Öppnade även första höbalen för i år och den såg riktigt fin ut. Så om alla mina balar ser ut sådär så kommer de bli en bra vinter i höväg!

Just nu sitter jag och konstaterar att jag missade premiäravsnittet på "nya" 2½men, trist. Men sådant är livet, ännu tristare är att jag ska jobba i morgon. VILL INTE kallas de nog :P

Så ser livet ut just idag, go natt!

Snabba på?

Ibland kan man önska att saker och ting bara kan bli klart, utan att man ska behöva påta på hela dagarna för att få någe å hända :P Som idag har vi satt igen en av gluggarna på stallet där fönstrena satt förut. Men även fast vi jobbar på allt vad vi kan, så går de så lååångsamt tycker jag :)
Tålamod är inte min starka sida :P

Vill som ha stallet klart nu, så man kan börja göra de saker som är roliga! Ska i alla fall försöka få ur boxarna i helgen så ponnysarna kan börja gå in och sova på nätterna. Då kan grabbarna få käka massa hö och Birta få banta ;) Nej då, men man kan styra saker och ting lite bättre ifall de står inne på nätterna och i varsina hagar på dagarna.
Nu står dom i varsinna hagar på dagarna (Harry och Vinur i en och Birta i en annan) och så står dom ihop på nätterna. Men de löser sig sa han som sket i badkaret!

Nu sitter jag och kikar på bonde söker fru, rätt pinsamt måste jag erkänna :P

Lea sover, hon somnade snabbt idag. Eftersom hon vägrar att sova på dagis, men de gör ju inget så länge hon är på bra humör. Sedan har hon fått kritor och ritpapper av morbror idag, så det lär ju bli en hel del ritande i morgon :P Go ungen min!

Så då har man uppdaterat här, ska se klart på bonde söker fru och sedan plugga. Go natt!

Hoppla, hoppla :)

I lördags så blev de ridlektion, gick bara fint de :) Ponnyn har nog behövs lite vila.

Annars så knatar vi mest på i skogen, försöker se till att höger bak hänger med som de ska och sådär. Förutom ridning så pluggar jag på, försöker få in allt i huvudet. Gisses va mycke de är att hålla reda på, men de ska gå :P

Hej hopp!


RSS 2.0