Mogen?

Jaha, då har man alltså bestämt sig för att inte köpa en ponny till just nu. Känns väl sisådär, hjärnan säger "bra gjort", härtat säger "åt h-vete". Men i längden är de som sagt de bästa, killen kommer nog få de kanon ändå :)

Så när man då tagit ett sådant moget beslut, då anser jag att man har all rätt i världen att se till att köpa en nya och bra sadel till den ponnyn man redan har!
Som för övrigt vart ute med matte på ryggen i de härliga höstvädret idag. Gick blandat kanman väl säga, hon tycker man är skit jobbig som tvingar henne att jobba med sitt svaga höger-bakben. Så då försöker hon med att bli stark, vilket hon givetvis vet är de bästa sättet att få matte ur balans. Men ack den som ger sig, så efter en hel del diskution på hemvägen fick vi till en bra töltövergång utan att bli stark. Så efter några töltsteg blev belöningen, ingen matte på ryggen. Så promenerade jag bredvid ponnyn sista biten hem :)
Med andra ord förtjänar hon en ny sadel också!

Vinur däremot han är som vanligt bara vacker där han står, högsta drömmen vore att få honom bra i sitt ben igen så man fick "hoppla" på fina ponnyn igen :)
Men nu får man nöja sig med att pussa och borsta på honom!

Resan ner till stockholm är nu bokad också, så nu blir de till att flyga för första gången någonsin. Spännande, tror de blir bra, 1h i ett flygplan eller typ 6h på ett tåg.. Kan tilläggas att jag inte mår så vidarens bra på tågen.

Nu kom sambon ner, så nu blir de kaffe och chokladbollar. Som vi förövrigt gjorde hela familjen idag, Lea fick till två styckna. Sedan hamnade precis allt i munnen. Helt galen :P

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0