Julen är över för i år :)

Har haft en bra jul i år med en massa fina juklappar :)
 
Tror Lea fick öppna julklappar så hon var nöjd i alla fall! Själv fick jag bla klippkort på solariet som jag önskat och en biljett till Pink i globen. Så i maj blir det stockholm tillsammans med min älskade sambo :) Fick självklart en massa andra saker också, men tvivlar på att någon är intresserad av att veta i detalj vad jag fått och inte! 
 
Har även hunnit rida en hel del nu under ledigheten, mycke härlig ridning i skogen och en hel del galopp i pudersnön :D Finns det något som gör en lyckligare än att galoppera i puder, man har ju mungiporna upp till öronen och känner sig som 5år igen!! Underbart helt enkelt!
 
Blev även en hopplektion i går på Birta och damen skötte sig ypperligt, pigg som en kanonkula. Känns väldigt roligt att sitta på henne, hon är så possetiv till det mesta. Märktes även att hon blivit mycket stabilare i sig själv, växlade inte lika mycket mellan gångarterna efter hindren utan föll lätt in rätt takt och tempo.
 
Gisses, jag är verkligen hästgalen :) Prinsen har även han fått vara ute lite granna, gått med som handhäst på skritt turer och så har han fått vara ut en sväng med en duktig tjej som ska börja rida lite på mina ponnysar. Känns alltid knepigt när någon annan ska vara ute med ögonstenarna, är ju som van att ha stenkoll på varje steg dom tar. Men som sagt det är en duktig och välidgt lugn tjej, så det blir garanterat kanon!
 
Häst, häst, häst. Nu GOD NATT :P

RSS 2.0