Förändringar

Detta med förändringar är inte alltid så himla enkelt. Ibland är de bra, ibland dåligt och för det allra mesta något man helt enkelt måste acceptera.
 
Känner att jag kanske själv är i en förändringens tid, mycket händer runtomkring och man börjar väl helt enkelt prioritera om. Så om jag uppfattas sur och vrång och sådär, så är jag nog kanske de bitvis. Men det inget illa menat även om de kan verka vara så.
 
För att vända detta till ett lite mer upplyftande inlägg så vet jag i alla fall vad jag vill hålla på med i framtiden, sedan kommer de garanterat bli en vinglig och lång väg dit. Men de SKA gå! Får väl sätta upp lite delmål helt enkelt :)
 
Nu ska jag krypa ner bredvid pyret och sussa sött en stund. Nämde jag föresten igår att Lea fick en surfplatta av morbror, morfar och mormor? En rosa liten platta :P Lätt nöjd såg hon då ut!
 
Mitt pyre :)

SOL

Vilken helg vi haft :D Varmt och skönt, hur gött som helst. Jag och Lea har planterat lite blommor och sått lite frön. Fredrik har borrat hålen i plintarna, så nu kanske de händer något på altanfronten?! Skulle ju inte vara så dum inte!
 
Tyvärr är helgen slut och med de även det fina vädret. Fredrik har åkt och jobbat och själv gruvar jag för att kliva upp i morgon. Men när man väl är uppe är det som inget problem och på jobbet går dagarna förvånansvärt snabbt. Dessutom är det kortvecka denna vecka, är ju ledig på fredag :) 
 
Natti natt.

Bitter

Idag känner jag mig jävligt bitter måste jag erkänna. Känner att de bara kokar inombords av alla lata människor som inte tänker längre än vad näsan räcker ibland. Och näe, jag vill inte med detta påstå att jag är perfekt på någe sätt alls. I morgon har nog bitterheten gått över i alla fall!
 
Förutom att vara bitter så har jag jobbat idag och de gick ju fin fint de, efter jobbet hämtade jag Lea på dagis. Så skyndade vi oss hem och hämtade laxen som låg i kylskåpet för att åka ner till momma och moffa, där blev de middag :) Mätt i magen så blev de lite mera jobb, massage stog på schemat! Jag gillar att jobba åt mig själv. Roligt jobb och trevliga människor som uppskattar de man gör.
 
Glömde bort att säga att jag fick en bok av min arbetskamrat igår, isländska hästnamn :) Tack och bock för den,  har suttit många gånger förut på fölsäsongerna och kikat i exakt en sådan bok. Vilket gör de lite extra kul :) Kanske man skulle ha haft sig ett litet föl?
 
Nu sitter jag och funderar över om jag ska sova nu eller på en gång :P Lea sover och stallet har jag hunnit göra, pussat lite på hästarna hann jag också med! Lite tomt och tyst hemma när både vovve och sambo är borta. Tycker man borde vänja sig, men icke.
 
Natti natt!
 

Vandra mellan öar..

I lördags så tog vi och packade ihop lite fika och oss själva för att åka på utflykt. Inte så långt for vi, bara till Tullingsås för att parkera och bege oss ner till Vattudalen. Det är nämligen väldigt lite vatten just nu, så man kan promenera ut till öarna där. Det ligger 3 lite större öar först och längst ut en liten ö, hästön. Så efter att ha promenerat ut till hästön och tillbaka var alla helt slut, inte ens Aska tog ett skutt i onödan :P Leriga och nöjda så bar det av hemåt igen. Kan rekomendera denna tripp, väldigt vackert är det!
 
Eftersom man inte är så mysig (särkilt inte om man är hund) efter en tur med mycke lera och vatten, så fick det bli badning för Aska på kvällen. Väldigt missnöjd hund men väldigt nöjd matte och kan lägga till att hon fortfarande luktar schampo :)
 
Till något helt annat så har mina fönster till pigkammaren kommit och med lite tur kanske dom hamnar på plats i helgen. Fast allt beror på väder och vind :) Sedan ska det tömmas på riktigt där inne för att sedan bryta upp golvet och se vad vi ska göra med de. Skulle bara behöva hitta lite inspiration för sånt små krafs som ska göras, typ slipa och måla :P Inte helt min grej, dock sjulle min imperialsäng och tamburmajor behöva slipar och målas vita. Snyggt kommer de i alla fall bli när de är klart! Helt lövly :D
 
Ne nu ska jag nog krypa ner och snusa på min lilla prinsessa, i morgon väntar en lång dag. Först jobb, sedan massera och där efter natta barnet och fixa stallet. Ingen tid att sitta på arsle här inte! Natti natt..
 
Fredrik och Lea på djungelhuset :)
 
 
 

Digestive

Då var de som fredag kväll och inte blev den som jag tänkt mig direkt. Sitter här själv, äter digestive och dricker en kopp the. Fredrik är fortfarande kvar på jobbet och jag får nog gå och lägga mig själv ikväll, tur jag har världens bästa lilla prinsessa här hemma i alla fall :)
 
I morgon är det lördag och jagär ledig! Jag gillar verkligen att vara ledig och tänker hålla tummar och tår för att de inte ska regna allt förmycke i morgon. Hade velat ha lite fint väder så man kan ut en sväng på ponnyn, man behöver lite livsnjutning ibland! Dessutom blir allt så mycket enklare bara det är fint väder. Får se ifall vi kanske hämtar mina fönster i morgon också eller om de får stå kvar tills vi har fått bort allt ur "pigkammaren".
 
På tal om pigkammaren så har det hänt en massa där på senaste tiden, vi har slängt ut massor med rat. Visseligen finns det en hel del kvar också, men ändå ;) Sedan ska golvet plockas upp så vi kan isoler under, tänkte behålla orginalgolvet då det är sånna där gamla jättebreda golvplank. De är nog 3-4dm breda, jag längtar tills det är klart. Som tidigare sagt, drömma om framtiden är inte så dumt!
 
Har förutom alla planer med ombyggnad och grejjer sökt 2 kursen på högskolan. Jag hoppas att jag kommer in, sedan funderar jag starkt på att läsa sista delen av massageterapeututb. i höst. Gisses vad de kliar i massagefingrarna, man vill bara lära sig mer och MER :D Nästan så man kan tro att det är nån typ av sjukdom... hehe..
 
Natti natt hörrni!
Bild från datarummet, inte klart ännu. Men de tar sig!
 
 
 
 

Mamma och Pappa

 
Idag har jag och Lea spenderat hela dagen hemma hos min mamma och pappa :) Lea soverdessutomöver där då jag ska jobba i morgon och på de viset slipper hon kliva upp tidigt!
 
Annars har det inte hänt så vidarens mycket, kan förtälja att jag vaknade med världens kramp i vaden inatt. Gjorde så ont så jag trodde jag skulle skrika högt, dessutom så verkar de som att jag måste stretcha de lite extra nu ett tag. Vart som visst lite spänningar som tänkte stanna kvar efter krampet också :/
 
Nu ska jag sova och drömma om mitt framtida liv, man ska ha drömmar och jag försöker göra de jag kan för att de ska bli verkliga också!
 
Mina fina :)

Då inget går som de borde.

Igår var de en sådan dag då absolut inget gick som de skulle alls, tur man fick vakna till en mycke bättre dag idag!
 
Har arbetat idag och jag trivs väldigt bra på jobbet som de ser ut just nu. Kan inte klaga på de inte :) Solen har skinit och när jag kom hem så hade Fredrik och Lea marinerat kött och tänt grillen. Så medans maten blev klart for jag ut på en liten tur med Birta och så fick vi sällskap av Emma och Harry, När vi var tillbaka var maten klar, efterätten var i ordningställd (grillade bananer med choklad i) och  de var bara att trycka in i skallen! Underbart helt enkelt. Däremot så for Fredrik och jobbade idag och de är ju mindre kul när jag dessutom är ledig i morgon.
 
Så när mannen i huset åkt och jobbat, for jag och Lea ner till mormor och morfar. Provkörde deras nya bil gjorde jag och vi kikade lite på momsdeklarationen. Lea hjälpte även mormor att rensa blomrabatten :)
 
På tal om blomrabatter så har Fredrik och Lea snickrat ihop en blomrabatt här hemma också, där ska vi bland annat ha lite humle som inhandlades igår på granngården. Sen tänkte jag att min kära syster kanske hade några passande blommor till vår nya rabatt? Tog ett kort ikväll så med lite tur kanske de dyker upp här framöver.
 
Nu tänker jag däremot lägga mig och filosofera över en bra bok eller något i den stilen! Natti natt.
 
Bjuder på en bild som visar golv, tak och tapet på Leas rum. Detta var förståss inan de blev klart :)

4:e majbrasa ;)

Idag har vi roat oss med att elda en massa rat, rätt roligt att elda :) Även skönt att bli fri en massa grejjer! Efter lunchen däremot så blev de lite vedkapning, klyvning och stapling hemma hos min bror! Lea hon bar ved och sjöng för glatta livet hon :P  Så efter detta påfund lär man väl vara stelare än stel i morgon.. När vi lessnat på all ved så for vi ner till mamma och pappa där vi fick oss lite middag.
 
Har jag talat om att jag köpt finmaskiga hönät till hästarna som de har inne i boxarna? Tror inte jag berättat de, men de verkar fungera fint. Strålande att kunna få lite längre ättid. Verkar fungera fint och gisses vad smidigt de blev att mocka åt Vinur! Lövly ;)
 
Nu sitter jag däremot med ett glas vitt och ska ta mig en kex med ost på. Natti natt :)
 

Länge sedan sist, igen...

Tror bestämt jag inte haft något att förtälja på länge! Kanske dags att uppdatera läget, vi börjar med sadeln. Den passade naturligt vis inte, jag ger nog upp. Sedan har min ponny inte känts fräsch på sistonde heller och vad det beror på vette gudarna. Kanske har hon gjort ett genomtramp i  bak eller kanske något annat, så vi håller oss till lite barbacka ridning i skritt och promenader. Snacka om att man har roliga "ridhästar",tur dom e söta och älskade som få :)
 
Lea hon växer så det knakar och säger en massa roliga saker för jämnan och däremellan driver hon en till vansinne :) Som de ska vara antar jag!
 
Jobbar gör jag mest varje dag, kanske har jag nämt att jag fått fast anställning? Eller så har jag glömt de med. Sedan försöker jag klämma in lite massage och roliga saker också i livet. Tex så har vi börjat riva i de blivande behandlingsrummet, ska försöka få nån ordning på de! Kommer bli väldans trevligt när de blir klart.
 
Livets funderingar i övrigt är väl om man ska plugga medicinska delen av massageterapeututbildningen, skulle vara skoj som bara den! Har även sökt 2 högskolekurser, håll tummarna för att jag ska ta mig in på en åtmindstonde :)Kanske man e lite knäpp men de kan jag leva med, jag tycker verkligen att detta med människans anatomi och fysiologi är skitkul :D
 
Förutom allt som rör mig så är min vän nere i Stockholm och pluggar hon också, fotvårdare ska de tydligen bli av na ;) Så man kanske kan förvänta sig lite fina fötter framöver!
 
Sist men inte minst måste jag ju tala om att jag köpt en bil, en blå renåååå! Så va de me livet alltså, natti natt!
 
Lea och Vinur :)
 
 
 

RSS 2.0