De ska gå!

De ska helt enkelt bli som jag tänkt mig, så e de bara! Får väl försöka få tummen ur och jobba lite mer för de helt enkelt, inte direkt enkelt kan jag väl påstå, Men de ska gå :)
 
Ja då sitter man här i sängen och funderar. Lea är hos farmor och farfar, Fredrik jobbar och jag borde egentligen sova.. Så vad funderar man över då? Tänkas att de är ju hästar :D Mina fina ponnysar, pysslade med dom i hagen idag och hoppade upp på Vinur och bara satt där en stund. Livets bra stunder helt enkelt!
 
Förutom att ha pysslat om de håriga så har vi ätit middag hos svärföräldrarna idag och jag har jobbat dag 3 efter semester. Ja de tar väl ett tag att komma in i jobbet igen efter semestern kan jag tänka mig, men jag gör de jag ska och vad mer kan dom begära? :P
 
I helgen som va så åkte vi en tripp till Junsele djurpark, mycket trevlig dag blev de :) Vi klappade getter och kikade på tigrar, åkte karuseller (Lea och moster åkte alltså, hehe), åt glass och avslutade dagen med lite shoping i butiken där. Lea fick största gosedjurtigern i butiken av morbror och jag fick en lemur av Fredrik. Den sitter nu fram på panelbrädan på min bil, så givetvis var även den ett gosedjur :)
 
Ja de blev ett lite hattigt inlägg men de kan bero på att jag börjar bli riktigt trött nu :P natti natt!
 
 
 

Man kan ju bli ledsen för mindre..

Ikväll när jag drog ner rullgardinen hörde jag ett "klick" och direkt insåg jag att de där va inget bra ljud. Mycket riktigt så hade en av stjälkarna på min fina, fina orkidé gått av, givetvis den stjälken med sådär 7 stycken vackra blommor på :( De kan jag inte påstå va så kul direkt!
 
I övrigt har detta vart den absolut första riktigt fina semesterdagen hittills, börjar ju jobba på måndag så de va väl som dags tycker jag. Men eftersom de är som det är så har Fredrik och Lea legat sjuka idag. Fredrik har mått illa och Lea har kräkts, kan de bli bättre? Så man kan ju undra vad man har att vänta...
 
Annars så är livet helt okej, har inte blivit någon direkt semestertripp för oss. Men vi tog oss iväg till stugan på "lingonbacken" och sov där 2 nätter. Vi hann med lite blåbär och smultronplockning samt hjortronplockning. Blev väl sådär en 6,5 kg hjortron, så nu behöver vi inte snåla med sylten i alla fall ;) Blev även lite badning i tunnan och några promenader i skogen och längs vattnet.
 
Måste inflika här att sadelkammaren börjar bli klar, lite el och vatten som ska fixas och lite lister runt fönstret och dörrarna. Ska försöka få några kort på hur de blev sedan :)
 
Tills nästa gång, ha de gött :P
 
 

RSS 2.0