Frukost

Härlig frukost vy på berget :)

Hästarna har en rätt soft tid från träning nu, endast lite sporadiska turer nu när det är så varmt. Men vad gör de? Dom äter och mår gott, igår fick jag till och med spänna ut gjorden på Lillans flugtäcke. Knepigt de där, är det hennes mage som blitt större då blir man glad. Är det Birtas då suckar man och blir bekymrad :P 
  
Igår var det fiske och bad för hela slanten, fick 3 abborrar och en öring. Så idag blir det fisk till middag :)

Svalt

I vattnet var det idag :) Lea har dessutom börjat tuffa till sig och börjat simma riktigt bra med bara armpuffar! Lilla tjejen börjar bli stor. 

Förutom att bada så har vi gjort tårta och bjudit farmor och farfar på. Inte så dumt såhär en varm sommardag :)

Ikväll kom jag mig även iväg en tur på Birta, vi såg både ett rådjur och en räv. Inte dumt att bo på landet inte! 

Igår däremot blev det ingen ridning alls och i morgon hoppar vi över hoppningen. Solsken och 30 grader varmt är inte min melodi att göra något ansträngande i. Får bli plaskande i vatten istället. 
En hasselnötslatte :)

Flugtäcke

Idag har jag införskaffat ett flugtäcke till den svarta damen :) kändes ändå bättre när vi skulle betala och de visade sig vara på rea! 299kr istället för 499kr, inte helt fel. Så nu kanske hon slipper en brems eller två, ska även köpa flugluvorv till hela bunten!




Semestertripp

Efter att ha vart på drift i nästan en vecka och vila för hästarna i två, så kom jag och Lillan oss ut på en tur ikväll :) skön värme men jävulskt med brems! Tror bestämt den svarta damen ska få sig ett flugtäcke, sedan fick hela gänget komma in och sova inatt. Tror dom blev rätt nöjda :) 
Bjuder på en bild från en fika i Mora :)

Sov gott


6år går alldeles för fort!


Natti natt!

Inte varje natt man spenderar i en säng som är 80*160cm... Men har dottern tagit min tar jag hennes, särskilt när hennes rum är de svalaste i huset ;)

Nu ska jag drömma söta drömmar under en rosa sänghimmel, undra om jag kanske ska motionera lite hästar inatt då jag inte gjort de på dagtid? Vore praktiskt om de fungerar :)

Natti natt!

Tokvarmt!

Jisses vad varmt de var idag :) stackars hovslagaren som skodde Vinur och Birta idag, lagomt varmt de!

Blev en liten kort tur på Birta ikväll, galet mycke mygg i skogen var de. Inte direkt uppskattat av den rödhåriga damen :P 

Skulle vart hoppning ikväll men de blev inställt. Helt ok för min del då jag nog runnit bort annars! Nya tag sedan och vi tog ju faktiskt några skutt i söndags. 
Kvällsfika på altanen med hästarna lagom långt bort :)


Fyspass

Sådär ja, då var dagens fyspass avklarat! Känner mig nöjd på flera sätt, trött i kroppen och vindskyddet fyllt med superfint löshö :D



Blåbärssoppa

Blev en tripp ut med Lillan igår, tog oss en liten galopp och de va så skoj att de kom ett litet krumsprång :)



Nu däremot sitter jag med min blåbärssoppa och magkatarr. Verkligen en trevlig sak såhär i början på semestern! Bara hålla tummarna att de vill ge sig snart..



Semester!!

Idag har man fått semester efter att ha tillbringat dagen på jobbet med trevliga arbetskamrater och god lunch :) 

Nu har vi nyss ätit middag och jag har lagt mig i soffan, laddar för lite ridning sedan. Ut i skogen ska vi nog :)




Vackert

Ikväll blev det lite hoppning på Lillan och sedan avslutades kvällen med en tur ut på Birta. Fina flickor :)
Blev ett litet kort när jag och Birta var ute, så himla vackert vid slalombacken att jag inte riktigt kan ledsna på utsikten!



RSS 2.0