Hur dumt kan de bli?!

Ja precis, i sista sekund kommer jag fram till att jag, Aska och Lea ska åka ner till min mor och far på "åsen". Så jag packar snabbt som bara den och vi slänger oss in i bilen eftersom vi har brottom för Fredrik ska åka och jobba sedan. På vägen kommer jag på att jag glömmt nappflaskorna, men inte har vi tid att vända. Det ända jag kan göra är att hoppas att de går bra i alla fall. Väl nere packar vi ur bilen och Frerik åker hem igen i all hast. Efter ett bra tag ringer Fredrik och säger " de gick ju bra de där", då när han var hem och hämtade arbetskläderna så hade han sett att skötväskan stog kvar i köket. Givetvis var all mat till Lea i den väskan =/
Aja, tänkte jag vi får åka och handla i morgon. Men nej nej, hur lätt va de att få i damen välling?! De gick knappt, så tanken slog mig. Hur ska detta gå klockan 5-6 på morgonen, inte alls tippar jag på. Så det slutade med att jag och pappa for hem till ström och hämtade mat och nappflaskor, så förhoppningsvis klarar vi oss nu :)

Så kan de gå när saker sker i all hast!


En härlig vårbild :)

Hehe...


Visst är det en härlig bild, bara för kul :)

Idag har de nog inte hänt allt förmycke. Fast vi har lyckats få upp staketet "runt" gården, blev helt okej om man får säga de själv och de får jag ju! Hehe :P

Har även pysslat om min lilla Vinur och longerat honom, gick bara fint de. Visst han är inte lika kvick som förut, men bra mycke bättre än många andra..

Vädret idag däremot började med strålande solsken, varmt och gött! Sedan brakade "helvetet" lös och det har åskat och regnat som tokigt =/ Blev översvämmning i några butiker nere på byn och jag tror halva våran infartsväg har regnat bort. Inte vidarens kul, men ändå ett häftigt fenomen!

Nu te och macka, sedan sängen!

God natt kära vänner :)


Skärpning!!

Jag hade faktiskt tänkt försöka skärpa till mig och skriva här lite oftare, kan i alla fall göra ett försök :)

Midsommarhelgen har jag, Aska och Lea spenderat på "åsen" tillsammans med mina föräldrar och min syster, även min bror åt middag med oss på torsdagen. Så i lagom dos är det riktigt trevligt att umgås med hela familjen tycker jag! Fast jag gillar min familj rätt skarpt, även fast vi kommer i luven på varandra rätt ofta :) Men det går snabbt över som tur är!

Så vad har vi pysslat med då? Joe vi har "lekt" med pärlor, alltså suttit och knåpat ihop lite armband och örhängen och sådant där. Brukar inte ha något vidarens tålamod med sådant, men faktiskt gick de riktigt bra! Över förväntan :)

 
Sådär kan de bli.

Annars så kretsar väl det mesta runt Lea och inte är väl de vidarens knepigt heller, hon har badat, åkt gräsklippare, lekt med pärlor och en massa massa mer. Men roligast av allt är ändå att hon har lärt sig att man kan ställa sig upp genom att ta tag i saker och dra sig uppåt, däremot har hon inte riktigt förstått att man ramlar om man släpper taget sedan. Utan här är det "Åå jag står, nu ska jag DIT" och så släpper hon och försöker gå iväg :)

Har även slarvat bort Askas rosa rogshalsband, rätt trist. Hade tänk att hon skulle ha de nu när det är sommar och hon badar mycket. Läder halsbandet blir som inte så fint då, i och för sig så har hon ett svart i tyg också. Men jag tyckte de rosa var lite mera sommrigt!

Kan även nämna att Aska tycker livet på "åsen" är hur bra som helst. Massor med folk som leker med en. En älv som ligger alldeles bredvid huset, bara att ta ett dopp precis när man vill och sedan får man följa "morfar" på cykel- och löp-rundor. Det absolut bästa med dom rundorna är att de inte är någon trafik alls nästan, så man kan springa lös å bara ha hur kul som helst :)


Brudarna och morfar :)

Sommar, sommar och sol!!

Äntligen kanske sommaren har kommit på riktigt!

Så idag gjorde vi en liten utflykt hela familjen, ner till sjön bar det så att Aska fick bada och leka av sig :) Tyvärr blev det en kort utflykt då det var massor av mygg och knott. Man kan ju försöka undvika att få lilla damen full i bett, blir inge kul att sova annars... Men utflykten fick fortsätta med fika hemma på gräsmattan och de dög fint åt oss alla :)


Lea i fokus, jag och Aska i bakrunden :)

Varför inte :) ?

http://spoileddog.blogg.se/2010/june/vinn-en-valfri-vattenskal-fran-puppy-angel.html

Länk till en sida där man kan vinna en vattenskål :)
Ifall jag vann skulle jag vilja ha den vita. Visst för att jag inte har någon tur på spel.. Men man vinner aldrig om man inte tävlar :)



Kvällens kort..


Åka traktor med pappa!


Aska på "sommarängen".

Bröllop :)

Inte för att man är så väldans insatt i kungafamiljen och så, men idag har man ändå suttit bänkad framför tv:n hela dagen och kikat! Otroligt vackert kan man i alla fall säga och inte kan man undkomma att bli aningens rörd heller :)

Sedan har det vart ett förbenade jäkla åskväder idag också, hela huset skakade till och tv:n slocknade =/ Tror även halva vägen och en hel del av stenmjölet utanför stallet har regnat bort :( Men vad gör de egentligen, ingen mening att sörja spilld mjölk!

Måste även nämna några ord om våran prinsessa också, som kämpar gärnet för att stå själv och blir vädligt lycklig när hon lyckas! Kan man annat än att älska om sina barn?! :)

Funderar även på att börja studera, de ni! Fast det är väl bäst att inte säga förmycket innan man gjort slag i saken...

Ja just ja, må bara tillägga att det blev fläskfilé med potatisgratäng och gräddsås samt svartvinbärsgelé. Till efterätt blev det en supergod fruktsallad men gräddglass till. Så ni förstår att man är proppmätt nu :)

Nu blie det inte mer skrivet för idag, ha det bäst allihopa!


Det ska börjas i tid, morfars tjej de här :)

Undra sa flundra...

om gäddan är en fisk?!

Ja vad händer egentligen i livet, helt ärligt så är det bra lite ändå. I helgen som var så lämnade vi Lea hos mormor och morfar och for ner till stockholm och såg på Kizz! Rätt häftigt ändå, vi som inte tyckte att de var så mycke folk där hade fel. För enligt aftonbladet var det 32000 pers där å de är rätt många =P

På vägen ner besökte vi även Fredriks syster å hennes karl och på vägen hem stannade vi till och åt hos min mormor :) Inte varje dag man träffar henne, konstaterade att det var nästan på dagen 2 år sedan sist.. Knepigt vad tiden bara rusar iväg!

Längtar även tills att det bärjar bli nån ordning på huset, tänk vad skönt med en ny hall och den nya panelen på plats! Då kanske man kan få lite ro och bara påta på med lite roliga saker :)

Har även en del "bekymmer" men som vanligt med sånna saker så ska man inte skriva dom här. Sedan sägs de att man ska ignorer också, men nej de fungerar inte för mig. Våra regler gäller för våra saker och vårt hem, fast de är väl inte så lätt å förstå kan ja tro.. Nog med gnäll!

God natt!


En fin dag har vi i alla fall lyckats få än så länge :)

Ibland behöver man..

En bra bok och en stor kopp te för att må riktigt fint :)
Så exakt de har jag ägnat mig åt ikväll, fram tills nu förståss..

Sitter å fiddelerar lite över livet, skulle vart riktigt kul med en hund till. Vet ju vad jag vill ha och allt, men pengarna räcker som inte alltid till. Tyvärr..

Longervolten är snart klar i alla fall, fått dit lite stenmjöl runt spåret idag och om allt går enligt planerna så har jag slanorna som ska vara runt på söndag! Finnemang om jag får säga det själv, kan försöka komma ihåg att ta något kort sedan när det är klart. Sedan är det bara att fortsätta smida planer och spara pängar. Vill få till en gräsridplan också, men de duger inte hur som helst och då blir de dyrt :) Eller ska man vara ärlig så vill ja ju ha en grusridplan, men va tusan de blir när jag vunnit på lotto :P

I morgon så bär de i alla fall av till sundsvall för att gå på birsta! Där ska det inhandlas en tv-bänk och en fin fin dammsugare, ni vet en såndär utan sladd.. Sedan blir det säkert en massa annat smått och gott :)

God natt gott folk :)


RSS 2.0