Regn!

Precis när man trodde att sommaren var här, ja då börjar detta evinnerliga regnande! :(

Fast skam den som ger sig, har vart ute några timmar varje dag i alla fall. I förrgår mördade jag en blomma med järnspettet, fyllde en hel skottkärra med rötter från f*nskape =P Så förhoppningsvis så är den död för gott!
Igår däremot så drog jag kvist tills man var genomblöt, mycket härligt vill jag mena...
Så idag har jag vart ute med käraste Aska och kastat boll, sökt räv och så givetvis tränat huvudet.

(Förbenade jobbigt när matte slänger iväg bollen och så ska man måsta sitta kvar när matte går förbi bollen och ställer sig och säger att man ska komma och sätta sig fot igen, UTAN att hämta bollen.. För de får man tydligen inte göra fören man sitter fot fint och matte säger "aport"!)

Jaja, vi får hoppas på bättre väder i morgon då det är köpmanna :)


Dagens bild föreställer Aska :)

Sommaren!!

Närmar sig med stormsteg :D
Och här hemma börjar de hände en hel del, givetvis har det även hänt saker fram tills nu också! Eftersom jag inte är på hugget att skriva en massa blir de bilder med någon komentar, hoppas allt är bra med er :)




Pulkan har äntligen blivit klar! Vad tycks om förändringen?

Inne i köket har vi även fått in ett nytt fönster och målat om från blått till vitt..
   

Även en kamin har vi lyckats fått in i vardagsrummet!


Ska bli ett galler runt kaminen så inte de vackra tegelstnarna syns :)

Även ute händer det en hel del, hästarna har flyttat till den ena sommarhagen, min longervolt är snart klar. Husväggen har börjat rivas och jag har börjat utöka mina 3pallkrags odlingar till blivande 8styckna istället :)

Så självklart kommer det ett kort på min lilla prinsessa som har börjat lära sig att krypa. Inte för att hon gör de på detta kortet, men söt är hon allt :D


Hej då!

Trist dag...

Tänkte just trycka ner några bokstäver här om hur sugigt väder det är och hur less jag är på hunden. Men mamma ringde och ville ha middag, så jag tänker laga mat istället!
Hade jag även hittat laddaren till kameran så hade jag kunnat visa hur pulkan blev nu när den är klar, men givetvis har jag lagt den där ja inte vet vart den är...

Hej då!

RSS 2.0