Mycke att göra

Nu är det höst och på hösten då man får bråttom med att göra allt man skulle ha gjort på sommaren, men helt enkelt kanske struntat i? Mest troligt är de väl så i min värld i alla fall. Så jag har fortfarande lite stolpar som ska ner i backen, återstår att hämta hem 8 balar och givetvis sitter inte listerna på plats i sadelkammaren.. De sistnämnda är faktiskt inte mitt fel, så de tänker jag inte ta på mig!
 
Annars är det som vanligt i mitt liv, lite fullt upp :) jobbar, jobbar lite till på kvällarna ibland och försöker hinna med hästarna och givetvis familjen!
 
Kan inflika att Lea red Vinur på ridplanen i söndags. Något nöjd unge som satt där i nya ridhjälmen, nya säkerhetsvästen och i sin alldeles egna ponnyputa :P Gullpluttsungen som ibland driver sin mor till vansinnet! De är väl så det ska vara antar jag,
 
Nu sitter jag och inväntar att klockan ska bli släppa in hästarna tid, vilket den är när jag skrivit klart detta och klätt på mig, natti natt!

Plötsligt händer de!

Att jag skriver här :P
 
Vad händer i livet då? Birta har vart in på kliniken och där gick de väl sådär.. Hon har ju en liten avvikelse i upplyftet på vänster bak, där hon gör en liten vridning. Så de togs lite plåtar för att kolla eventuell spatt, lite tvetydigt där och visst kan de vara så att de finns en början till de. Men de får tiden utvisahelt enkelt, annars så tror de väl mer på att hon kanske har gått omkull och att det är muskulaturen som spökar. Vad gör vi då åt detta, hon har fått en massa sprutor med antiinflammatorisk + någe mer i musklerna och efter de har vi ätit antiinflammatoriskt i en vecka. Så har jag provridit under behandlingen lite smått. Känns eventuellt bättre, men ska ut en sväng i morgon och verkligen känna efter hur hon känns. Kanske trava lite volter, där känner man ju absolut bäst.
De lutar dock åt att det blir en tripp till Timrå igen i oktober om det finns tider kvar vill säga och att sambon e hemma. Ska nämligen komma en osteopat till kliniken som dom rekommenderade att jag skulle åka till. Vi får väl se helt enkelt. Plånboken gillar inte dessa utgifter kan man säga :P
 
Kan man ha mer otur än mig med dessa ponnysar? Lagom less kan jag säga, de enda jag vill är att rida och de är de enda i livet just nu som inte fungerar som de ska! 
 
Annars går livet på som de ska tror jag, har en massa jag skulle ha gjort. Hinns nog med till slut :)
 
Hej hopp!
 
 

RSS 2.0