pilutta dig!

Ja då var de som helg igen då och inte har man lyckats göra något vettigt heller. Trodde att det skulle bli en tripp till östersund, men jag trodde visst väldigt fel. Aningens sur över de faktiskt, men det får väl bli en annan dag helt enkelt.
 
Så vad har man gjort då när man inte gjort något vettigt? Joe, jag och Lea har fixat i stallet. Mockat, packat hö, fyllt vatten och sopat fint :) Vi har vart en tripp till Dollar Store och inhandlat toapapper, nagellack (Lea valde ett rött), några kammar och mörk choklad. Verkligen en givande shoping, men viktigast var ju att Lea fick sitt "tummelack"!
 
Blev även en liten ridtur runt lägdorna idag, barbacka på Vinur med BIrta som handhäst. Vinur var pigg som bara den och Birta var mest bara vrång, gick och bet mig i benet så fort hon fick chansen. Kanske jag nämde att hon inte kändes helt bra sist (i onsdags) när jag red henne i ridhuset. Höger fram som inte kändes perfekt, dock  inte så man kan säga att hon var halt. Bara inte helt fräsch. Men så blev det vaccination på torsdagen och vila fredagen och som handhäst idag. Så ska jag klämma och känna på henne i morgon, så beroende på vad jag hittar så kanske de får bli en liten ridtur i morgon då.
 
Börjar känna mig rätt så hopplös när de kommer till dessa hästar. Kan man inte helt enkelt få ha en helt normal och fräsch häst? Ska de som vara så mycke begärt?! Nej då,inge bitter alls :P Kanske jag ska nämna att Birta måste ha klivit på Vinur i hagen. För idag hittade jeg ett sår på ballen på vänsterbak, med en typ ficka under såret. Som att huden blivit nertrampad och bildat en ficka. Verkligen bra när de är hur jävla lerigt som helst ute nu. 
 
Medvinden var är du?
 
Jaja, om hästarna och jag inte är helt i fas. Så har jag ju i alla fall ett jobb och de är ju bra. Dessutom så känns de som att man kan komma att trivas väldigt bra där. Vilket är possetivt :)
 
Ne undra vad man ska finna på med nu då. Bara vänta på att man ska få gå och ta in hästarna och sedan sova? Resterande delen av familjen sover ju redan sedan länge så... Natti natt!
 
Snart är det vinter på riktigt igen..
 
 
 
 
 
 

Work!

Tjoho! Efter en arbetsvecka fylld med ny info (snacka om att man kan känna sig riktigt kass ibland), så har man nu haft en alldeles för kort helg! Helgen har till största del spenderats hemma hos min mor och far, då Fredrik har jobbat hela helgen.
 
Så om jag inte nämt de innan, så har jag alltså fått nytt jobb. Sitter nu på Ageris och jobbar med att göra adressändringar via telefon. Låter kanske inte allt för avancerat, men de är mycke man måste komma ihåg och framför allt veta vad man får göra och inte får göra. Shit va mycke info man ska få in i skallen på en gång. Så stundvis har man kännt sig som trögast i världen :P Förhoppningsvis så lär man sig, annars har man väl inget jobb kvar!
 
Eftersom veckan har vart späckad med jobb så har hästarna fått tagit de lugnt. Blitt en kort promenad för dom båda och Birta har fått vart ut på en kortare tur. Men de är nog allt som dom fått göra den här veckan. Hoppas hjärnan lugnat sig så man inte är så slut i skallen när mankommer hem, då kanske man har lite energi kvar till ridning också :)
 
Nu funderar jag starkt på att krypa ner under täcket och läsa en bok till Leas snarkande medans jag väntar på att sambon ska komma hem. För då blir det insläpp av hästar och sedan sova så man orkar upp till en ny arbetsvecka i morgon! Natti natt!
 

Trött i hjärnan!

Nu var de ett tag sedan igen :)
 
Livet rullar på och jag har hamnat på en ny arbetsplats, så i måndags så började utbildningen som vi har för att lära oss uppdraget. Snacka om att man första dagen funderade starkt på vad man gett sig in på, andra dagen kände jag mig som trögast i världen. Vilket även lett till en rätt dålig sömn.. Idag var tredje dagen och jag känner mig faktiskt inte helt totalt värdelös, rätt nice. Så frågan är hur de kommer kännas i morgon :P
 
Hoppas i alla fall att de ramlar ner en del poletter framöver så man får jobba kvar ett tag :)
 
När det kommer till resterande delen av livet, så kan jag stoltsera med att jag är från i söndags (30/9-12) dipl. massageterapeut och förhoppningsvis certifierad massör :) Bara hojta till om man behöver en massagetid!
 
Hästarna är det lite stiltje på just nu, då jag vart en helg på skolan och som tidigare nämt nyss bytt jobb. Men dom mår fint som fisken! Ska ta mig i kragen och bli lite mer ordentlig där också. Ett stort plus i livet just nu är att stallet faktiskt närmar sig klart, en sak mindre att fundera över.
 
Ne nu blir de fika och sova så man orkar upp i morgon :) natti natt! 

RSS 2.0