Undra sa flundra...

om gäddan är en fisk?!

Ja vad händer egentligen i livet, helt ärligt så är det bra lite ändå. I helgen som var så lämnade vi Lea hos mormor och morfar och for ner till stockholm och såg på Kizz! Rätt häftigt ändå, vi som inte tyckte att de var så mycke folk där hade fel. För enligt aftonbladet var det 32000 pers där å de är rätt många =P

På vägen ner besökte vi även Fredriks syster å hennes karl och på vägen hem stannade vi till och åt hos min mormor :) Inte varje dag man träffar henne, konstaterade att det var nästan på dagen 2 år sedan sist.. Knepigt vad tiden bara rusar iväg!

Längtar även tills att det bärjar bli nån ordning på huset, tänk vad skönt med en ny hall och den nya panelen på plats! Då kanske man kan få lite ro och bara påta på med lite roliga saker :)

Har även en del "bekymmer" men som vanligt med sånna saker så ska man inte skriva dom här. Sedan sägs de att man ska ignorer också, men nej de fungerar inte för mig. Våra regler gäller för våra saker och vårt hem, fast de är väl inte så lätt å förstå kan ja tro.. Nog med gnäll!

God natt!


En fin dag har vi i alla fall lyckats få än så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0