Genomgång

Har idag haft veterinären hemma. Alla hästarna har blitt vaccinerade, Silfra har dragit två vargtänder, kollat på Njolas sår och kollat på Lillan i rörelse.

Känns bra att ha en duktig och intresserad veterinär nära!

Silfras tänder satt rätt så rejält men tillslut kom dom ut. Sparade och lagda i bokhyllan bredvid Birtas 😂 Inte alla som tycker de är normalt men vem bryr sig 😉

Njolas sår såg fint ut och de hårda ovan såret är ärrvävnad. Vilket kan ta upp till ett halvår innan de försvinner. Börjat bli som en sårskorpa på några ställen nu. Köpte även lite mer klister snögg och honungskompress 👍 Finns inte något utbud att hurra över på Apoteket för djur direkt.

Lillan däremot är inte helt okej tyvärr, detta trots att hon gått väldigt lite och väldigt försiktigt 😕 så nu återstår de att se vad försäkringsbolaget har att säga.
Visst för att man vetat att de mycke väl kan vara så att hon inte kommer hålla ihop, så känns de ändå lite trist. Hade lagt upp en liten plan för framtiden och någonstans hade jag velat känna känslan vi hade näst sista träningen för Sara igen.
De är ju verkligen en trevlig personlighet 💕

Stormulen 💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0