Träning

Hej hopp, här har de vart två dagar med häst i fokus! Träning för Sara fredag och lördag 👍 vart en massa folk på läktaren att umgås med när man inte red också, mycke trevligt 😊
Synd bara att Lillan inte är bra så vi kunde förståss inte vara med, ytan de blev endast Njola som fick gå.

Fredagen så tränade vi på att få henne lång och låg i skritt och trav, mycke ledande tygeltag. Inte lätt att lära gamla hundar sitta (mig alltså) som gärna tränger med tygeln istället för att öppna upp. Jobbade även lite tölt på rakt spår men även på volt, gick riktigt bra. Hon blir mycke "fluffigare" när hon jobbar rätt - såklart.

Lördagen började vi med lite skritt och trav med samma tänk. Efter en natts sömn så hade poletten trillat ner och de ledande tygeltagen satt bättre 😜 provade lite galopp också, första galopperna för oss. Först blev hon väldigt brydd över vad hon skulle göra men sedan gick de bättre. Fick några fattningar och efter något galoppsprång bröt vi av mot tölt, när tölten blev ren gjorde vi övergång till trav. Tror största problemet var att jag skulle hinna med själv 😉 avslutade passet med lite tölt och fokus på att komma ner i sadeln. 

Så sammanfattningsvis har vi mycke att träna på till nästa gång - typ allt 😁 
Men vilken rolig häst jag har 😃👍💕

Dessutom väldigt söt 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0