Långa tyglar & ridlekis

Blev en tur ut på finaste Njola på förmiddagen, kallt men skönt att komma ut. Blev lite backar, en galopp (jättejobbigt😜), lite trav och tölt. I tölten ville hon gärna trycka över i trav men traven funkade fint och var lugn och fin 👍 att gå sakta nerför tycker hon är skitjobbigt och försöker dra ner huvudet för att kunna gå snabbare, var inte riktigt beredd en av gångerna så jag höll på å drutta av 😬 avslappnad var hon störta delen av turen och skrittade på fint på långa tyglar 😊👍

Lillan fick lite extra kärlek och mys idag, tyckte dock hon var lite varm i höger fram- och bakhov. Får känna i morgon med, kan vara något tillfälligt bara! 
Hon börjar vara rastlös och kommer direkt när hon ser en, måste få till allt runt om och ta oss till veterinären för en koll. På tal om veterinären läste jag ett intressant inlägg om hur många väljer typ av vård till sin häst jämfört med typ av vård till sina barn, vem man vänder sig till och så. 

Lea har vart på ridlekis idag och hon börjar vara riktigt duktig min lilla piga 😊 fick rid Ninjo även denna gång och nu lyckas hon rida lätt nästan en hel långsida 👍 hoppas hoppas att hon tuffar till sig och att hon fortsätter tycka de är kul!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0