Gott nytt år!

Ligger hemma i sängen och funderar över hur många gånger klockan kommer slå tolv ikväll. För de är väl på tolvslaget man brukar skjuta raketer?! Vinur står inne med bomull i öronen och tycker att livet suger extra mycket idag,  de andra tre de däremot bryr sig inte märkbart :) tur e väl de! 

Kanske ska man som de flesta andra sammanfatta året? 
Lillans och mitt år har vart som en bergochdalbana, men överlag bra! Vi har kommit igång med hoppningen och de går framåt med de mesta just nu. Ser fram emot ett 2015 med roliga träningar och mål :)
Vinur hans år har nog mest vart som de senaste i raden, han är söt och underbar. Livet kommer bli tomt den dagen han inte längre finns hos oss! 
Birta är saknad och kommer fortsätta vara ett tomt hål här hemma. Men vi hann mycke roligt under året också. En träningstävling där vi kom hem med 2 fina rosetter. En träning gör Sara Ljung som gav oss hur mycket som helst, kan inte minnas att hon gått så bra någon gång innan (de hade hon säkert, men jag fick många "aha"). 
Aska är även hon en saknad familjemedlem, snälla fina vovven. Leas trogna vän. 

Två saknade själar men mycke roligt också. En sommar som vart den bästa jag kan minnas i väderväg, vilket resulterat att Lea nu tycker vatten och bada är toppen! Trevlig semestertripp och ett altandäck på plats. Så har vi även börjat bygga ut huset lite :)

Då kan vi bara undra vad 2015 har att ge? En hel del förändringar, roliga träningar och kanske ett färdigt hus? Vad de än har att erbjuda så kommer de inte bli likt något annat :)

Lea på julafton :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0