Ridhuset!

Ikväll blev de en tripp till ridhuset med ponnyn, fick dessutom sällskap av Mirja så de va ju kanon :D
 
Birta var som vanligt pigg som bara den och försökte till en början att springa ifrån allt jobb, men efter ett tag så insåg damen att de inte va någon mening. Vilket ledde till att hon jobbade riktigt fint, bara matte ser till att sköta sin del av de hela så går de riktigt bra. Blev ett kort men intensivt pass som avslutades på topp! Vänstervarvet som är det svåra varvet gick hon alldeles kanon i när vi slultade, travade på ordentligt genom hela kroppen och men korekt balans. Måste erkänna att de verkligen krävs att jag tänker väldigt mycke på min sits så hon inte flyttar över mig på utsidan. För då blir de inge bra och vi tappar balansen i vänstervarvet!
 
Känns alltid bra när man lyckat få till även sina egna svagheter, då känner man hur de verkligen ska kännas när det är rätt. Känslan av att allt stämmer är ju guld värt, den man strävar efter under varje ridtur :)
 
Väl hemma igen så blev de en kopp the med bästa vännen och lite skitsnack, blir alldeles för sällan nu mera. Livet är ju sådär ibland, man hinner inte allt jämt!
 
Natti natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0