Upp och ner

Hit och dit.
 
Då har man klarat av första arbetsveckan och fått avsluta den med en härlig helg :) Helgen har spenderats på Lingonbacken, en liten stuga i skogen utan el och med utedass. Vi har plockat hallon ca 1.5kg och helt otippat fick vi med oss en massa blåbär hem också. Hittade en massa fina stora blåbär där bland alla hallon och så lyckades vi få se en stor älg också.
Förutom bärplockande har vi tagit det bara lugn och spenderat en hel del tid i vattnet, vet inte vem som tyckte de va bäst. Aska har badat så hon har vart helt slut, simmat och hämtat pinnar och stundvis bara legat i vattnet. Lea verkade rätt nöjd hon också, inget gnäll när vi skulle kliva upp ens :)
 
Men nu är helgen över och i morgon nalkas jobb igen, känns tungt när man har så mycket man skulle vilja göra hemma också. Hann i alla fall koka hallonen ikväll så får jag fixa blåbären i morgon. Om jag orkar i morgon kväll så får det nog bli en promenad med hästarna också, de har fått bli lite försummade nu ett tag. Inte för att jag tror att dom direkt klagar, få stå ute och käka gräs hela dagarna och komma in för att sova i stallet på nätterna. Slippa en massa ohyra och kissa ur sig en massa vätska!
 
Ne natti natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0