Semester tripp!

Ja nu har de ju inte hänt så mycke på den här bloggen.. Igen..

Men en semester tripp medd husvagn har vi vart på i verkliga livet i alla fall, från måndagen till lördagen v 31. Hade tänkt att vi skulle åka Stekenjokk, lycksele, ö-vik men så blev de inte. För när vi skulle åka vräkte regnet ner och vi kände att Stekenjokk inte skulle visa sig från sin finaste sida då. Därför for vi direkt till Lyckseles camping där vi sov från måndagen till tisdagen, på tisdagen var vi till Lyckseles djurpark. Fin djurpark som jag och Fredrik i alla fall tyckte va rolig. Lea däremot gillade bäst att hoppa över vattenpölarna och tyckte att kossan var finast :P Rart med barn!

På tisdagskvällen lagom till sovdags för Lea bar det av mot Ö-vik och Gullviks havsbad. Fin camping med härlig strand och tempererad bassäng, dock var det inte lätt att veta riktigt var man skulle ställa husvagnen. Vilket vi konstaterade efter veckans slut att det inte bara var vi som tyckte ;) Men när vi väl stod där vi skulle konstaterade vi att de var en trevlig camping i alla fall!

Onsdagen började med en kall och blåsig badstund i den tempererade poolen. Jäklar va kallt de känndes i vattnet innnan man hoppade i, väl i känndes de som isvindar ovanför vattenytan! Men badade gjorde vi ;) Eftermiddagen spenderade vi med shoping inne i Ö-vik, blev lite träningskläder(!) och badkläder. Avslutade shopingen gjorde vi med pasta middag, åt en riktigt god oxfilépasta.



På torsdagen blev Paradisbadet, där vi var i några timmar tills alla var nöjda och glada. Lea protesterade knappt när vi skulle åka därifrån, så jag gissar på att hon var räätt nöjd ;) Ända tråkiga där var att vi inte hade med oss någon kamera, fast ibland blir de ju så...

Fredagen gick åt till att ta det lugnt och kika på lite fjällräven outlet, där de blev ett par byxor till Fredrik och en softshellväst åt mig. Till middag blev det grillbuffé nere på resturangen som hörde till campingen, inte dumt kan jag lova!

Lördagen bestog av hemfärd. Ingen som egentligen var direkt sugen på att åka hem, men ibland måste man göra saker man inte vill. På vägen hemåt stannade vi och åt lunch i Junsele på ett mysig café, sedan for vi hem på riktigt!



I Gullvik blev det även en hel del lek nere på stranden och dom hade dessutom en väldigt fin agilitybana som jag och Aska provade. Shit vilken duktig hund man har, klarade ca 10 slalompinnar utan minsta tvekan direkt. Kan säga att vi inte vart på agilitybanan hemma på väldigt länge :) Nöjd matte med andra ord!











Sådär, nu har ni fått en liten del av vår lilla semester :) Kommer nog något fler kort någon annan gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0