Tur och retur..

Idag har vi vart tur och retur till Timrå och PH vet. Blev en blixtvisit kan man säga, ur longera, böja, surra lite och sedan hem. Ej halt i höger fram, dock stel och får inte riktigt fram höger bog. Så massage, stertching och skritta igång! Sedär ja, bara hålla tummarna för att detta går vägen :)

Lea har vart helt fantastisk idag, inte någe gnäll alls nästan på hela vägen. Kan ju säga att hon inte är den som somnar fort i en bil heller, så hon har verkligen vart snäll!

Själv har jag väldig skallebank, funderar på om halshuggning vore ett alternativ? Har i alla fall ridit båda!! hästarna. Birta fick ett pass på ridplanen och de här med böjda spår de går inte riktigt hem. Höger varv okej, vänster varv är inte så roligt. Biter tag i vänster tygel och "rinner iväg" eller hur jag ska förklara saken. Men hum, när va vi på en ridplan sist? Kommer inte ihåg, men nu blir det nog mer av den varan. För snart blir de ridning för Tina. Om vi inte böjer oss så bra, så töltar vi desto bättre! Lilla plutteponnyn :P
Vinur fick sig även en välförtjänt skritt tur, härligt att sitta på den hästen. Hinner inte tänka vad jag ska göra innan han gör de. Tankeläsare eller bara väldigt, väldigt lyhörd?! :P I vilket fall som helst helt underbart!

Älsklingen däremot skulle ha vart på jobbet just nu, men fick operationstid i morgon. Så han är hemma :D Synd han missar en massa jobb, men lite ego måste man väl få vara och tycka om att han ska va hemma hela tiden i någon vecka!

Livet är nog egentligen rätt bra helt enkelt. Bara lite små defekter, vissa går att åtgärda. Medans andra verkar man få leva med..

Nu tror jag de blir någon rejäl jäkla värktablett och sängen! Sov gott kära ni :)


Någon lyckades norpa åt sig vispen från marsansåsen, gissa om de va gott?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0