Debatt på tv..

Ganska intressant att lyssna på vad dom har att säga. Men jag tvivlar att jag någonsin kommer att bli liberal, kanske om jag helt plötsligt blir egen företagare som tjänar MYCKE pengar. Fast jag tror ändå inte de. För jag anser att socialismens "alla ska ha det lika bra" slår högre än liberalismens "den starkaste överlever".
Så är det i en flock av hundar tex, men sedan har det gjorts undersökningar på en hunds intellegens. En pudel är den hund som anses vara "smartast", den har intellegens som en 3åring. Jag är lite äldre än så..

Däremot så har alla partier olika åsikter i olika frågor och många gånger så kan det vara så att man kan tycka att ena partiet har "rätt" i ena frågan och ett annat parti har "rätt" i en annan. Så man ska givetvis sålla bland allt och försöka ta reda på vilket parti som stämmer bäst överens med ens egna åsikter.

Så om man ska va vuxen och sådär så kan jag säga såhär. Det är ens egen skyldighet att ta reda på vad man vill rösta på och vad man tycker är viktigt, annars kan man inte klaga sedan heller.

Nog om det hära, alla har vi olika åsikter :) God natt

Kommentarer
Postat av: Sara

Helt rätt där :)

Ingen röst = inget gnäll sen heller...

2010-09-14 @ 22:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0