Sollefteå...

Så idag tog jag, mamma, Lea och Aska och packade in oss i bilen och for till sollefteå. Ja vad gör man där tänker ni, joe man hälsar på Leas moster Sara :)

Det blev lite handlande, mesta dels till Lea (som vanligt). Mormor köpte ett par skor med jordgubbar på och en napphållare till damen och moster köpte en snuttefilt med kanin huvud. Jätte fina är dom, från teddy kompaniet! Inte skorna dock, dom va från någon annan stans, hehe..

Sedan stannade vi även till i Ramsele påväg hem, där blev det några nya nappar och nappflaskor (som ska vara på "åsen" ifall man glömmer dom nån fler gång), samt ett gosedjur i form av en krokodil. Halvt om halvt bortskämd unge redan nu :D

När vi väl var hemma på "åsen" igen så började Aska skälla och morra i bilen innan vi hunnit kliva ur. Matte tänker genast "Aska sluta skäll på katten, du har sett honom förut", men Aska skällde inte på katten. Utan på renen som stog gissningsvis 50-75m ifrån oss. Ops, missa den jag..

Nu däremot har jag nyss tryckt in lite mat i huvudet och mamma är uppe och lägger Lea. Fast vi får väl se vem av dom som somnar först, hehe..


Söta små jordgubbs skor :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0