Tänder, tänder...

Inga roliga saker, fråga Lea får ni höra :) Verkar vara någon ny tand på g, eftersom hon sover oroligt och konstant vänder på tutten för å tugga på baksidan av den. Och om man inte sover på nätterna då blir man trött och grinig på dagarna också, så just nu är livet rätt jobbigt!

Igår så var jag ut och red på min lilla Vinur och med oss hade vi Aska, vilket gick riktigt bra. Förutom den där katten som hamnade i en telefonstolpe, hehe.. Men ibland så slår jaktinstinkten till ordentligt. I alla fall om katten drar i full spetta när vi börjar närma oss, andra gången den drog var den i alla fall inte intressant nog att springa efter när matte sa "Nej" :) Tur va väl de!

Annars hände väl inte mycke igår inte.

Idag har jag och Mirja däremot sytt lite till på dopklänningen, nu är det bara små detaljer kvar. Känns riktigt bra :) Bara hoppas systeryster hinner sy dit lite pärlor på den också! Skulle bli väldigt fint de.

Fredrik har även idag gjort klart stallväggen, så nu är det slät och fin vägg istället för en dragig carport. Bäst av allt är att de inte kommer regna in längre! Förstå bra :)

De va väl allt för dessa två dagar, tack å hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0