Östersund :)

Va tänkt att vi skulle åka till östersund i morgon, men så visade det sig att vädret var kasst idag och skulle tydligen bli bättre i morgon. Så vi packade in oss och Lea i bilen och for idag istället! Aska fick däremot stanna hemma hos Mirja och Ella.

Måste säga att Lea skött sig utmärkt idag, trots lite sömn och mycke ståhej. Började dagen på barnens hus, där det inhandlades en ny bilbarnstol. Då hon börjar ha vuxit ur den hon har :) Blev samma märke på denna stol, Akta Graco, då vi var mycke nöjd med vi hade innan. Så nu kan hon växa en hel del innan den här blir förliten!

Dock glömde vi kika på ett doplinne, men de gjorde vi på babyproffsen inne i stan istället. Kan säga att de inte blev något linne alls, skitdyra va dom. Vem i hela fridens namn köper ett doplinne som ska användas en dag för nästan 1300kr!?! Ta bort ettan längst fram så kan ja betala :P Visst de fanns ett billigare men de kostade ändå 500kr =/ Nej tack!
I värsta fall får hon väl döpas i en vanlig fin klänning istället, för vanligast är väl inte att man döps vid nästan 1 års ålder heller :)

Annars så blev de väl inte så supermycke handlat, en pyamas och halsduk till Lea. Ett linne till mig, en tröja till Fredrik och godis till Aska. Just ja! Vi köpte även namnbrickor med telefonnummer på till båda Aska och Ella. Så om dom rymmer så kan den stackare som hittar dom ringa och säga till! Hehe..

Har även fått något att se fram emot också! Den 2:a oktober kommer Tina S-Nordin hit och håller ridlektioner, längta längta. Alldeles förlänge sedan jag red lektion, så jag och Birta tänker tagga med någon veckas vila och sedan blir de "hårdträning". Även Vinur och Mirja kommer förhoppningsvis att vara med, om de inte visar sig att Vinur inte fixar böjprovet. Vilket vore supertrist :( Håll tummar och tår allesammans!

Nu däremot väntar jag på att älsklingen ska komma ner och att Lea har somnat. Hon sov i bilen hem så hon var väl inte allt för sugen på att sova direkt :P


Nu är den här utbytt :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0