Ingen vanlig dag..

Ne för idag har vi vart på byn nästan hela långa dagen :)
Började dagen med att ringa Mirja och fråga om det serverades frukost hemma hos henne och tur för mig så blev de så! Sedan blev det en tur på simon och hämta ut hööks-paketet och sedan en sväng på konsum för att inhandla de viktigast i matväg!

Sedan när vi lämnat in maten i kylen så blev vi som lite sugna på fika, så vi knatade iväg till saga och fikade. Blev smarrig kladdkaka med grädde och en burk cola! De är livets njutning på en pinne de :D

På eftermiddagen däremot så blev det till att vandra hemmåt, gissa hur lång lindbergsbacken kan vara ibland?! Stekande sol och den backen, man blir slut av bara tanken och så plussar man på en barnvagn fullpackad med barn och mat osv. Ja, ni förstår ju :) Men man ska inte klaga när livet är så pass bra som det är ändå..

Kan även skvallra om att jag ska få lite egentid tillsammans med min sambo på lördag! Kan ni tänka er, så vi hoppas på fint väder så man kan åka båt och äta gott. Men om det blir regn så får det bli en shoping tripp till östersund istället. Fast väderpognosen säger sol på lördag, dock har den en förmåga att ändra sig. Oftast till det sämre, så vi får väl se :)

För gårdens framtid smids även planer hela tiden, just nu räknas det på ett staket till ridplanen. Antagligen så blir det innan vintern, kan man bli mer nöjd?! :D Annat som planeras är en hundgård med tillhörande hundkojja, Aska vill ju ha en minst lika fin hundkojja som Molly (hovslagarens hund) annars kommer hon väl sura i flera veckor, hehe!

Alltid roligt att planera, däremot är det inte kul de här med budget och prioriteringar. Dock så är det sådant som hör livet till :)


Från en av förra sommarens båt rurer :) Lea i magen och kritvita ben!

Kommentarer
Postat av: Syster Yster

Ska tänka på er när jag sitter på färjan över till Danmark :) Hoppas ni får det lika trevligt på hemma fronten som vi planerar att ha borta :D

2010-08-06 @ 11:13:12
Postat av: Mly

Snäll du syster yster :P Blir säkert trevligt, fast ja tvivlar på att de blir lika givande som era äventyr! Men kanske i höst att de blir en tripp :)

2010-08-06 @ 20:32:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0