Tokiga dagar :)

Nu har dagarna rusat förbi och så även milen..

I måndags var en vanlig hemma dag, eller vanlig och vanlig. Fredrik jobbade men kom hem på kvällen, jag gick en lååång promenad med Aska. Sedan kom Tessan och hälsade på, Diesel hade hon med sig också. Vi lyckades även hinna med en tur till Dollar Store innan Tessans hovslagare kom för att sko.
Jag var på kvällskvisten ut och skrittade Vinur med, fast de blev en väldigt kort sväng, runt 20 minuter skulle jag tro.
Tessan knäppte lite kort på hundarna med sin systemkamera, så vi kanske får så några här framöver :)

I går däremot blev en förvirrad dag, jag kom på att vi skulle fara och hälsa på Fredriks syster Viktoria i Surahammar. Så efter att ha fixat hästvakt, packat en massa höpåsar och lånat svärmors bil bar det iväg.
Vi talade dock aldrig om för Viktoria att vi var påväg ner, utan vi kollade bara om dom var hemma och om dom skulle vara hemma ett tag. Det ända vi nämde va att vi funderade på att hälsa på någonting framöver, tydligen svår tolkat. Så när vi hade ungefär 1 timmas bilfärd kvar så ringde vi och kollade så dom inte hade lagt sig för kvällen. men de hade dom inte =P Dock trodde dom oss inte när vi sa att vi snart var där, konstigt...
Väl framme (vid 22.30) ringde vi från parkerigen och hörde om dom fortfarade var vakna. Joe då, hon skulle precis ut och kissa Freja för kvällen. Så vi förestog att vi skulle rasta hundarna tillsammans, för givetvis följer Aska med över allt. Men ändå trodde hon inte på oss fören hon såg oss på parkeringen, lagomt paff =P
Men det är väl helt normalt att komma på bara sådär att man ska åka och hälsa på någon ca 60 mil bort?! =)

Men idag så har vi varit och handlat på Nisses, finns hur mycke saker som helst där. Allt från godis till sängar, riktigt rolig affär. Men vi handlade bara en fönsterlampa och ett koppel samt halsband till Aska. Fin fint de!
Nu sitter vi mest och dagar i soffan jag och Fredrik, rätt trötta efter att ha sovit lite dåligt inatt. Blir så när man inte sover hemma i sin egna säng.

Måste ta och tömma kortet till kameran också, så tråkigt. Fast det är ännu tråkigare att inte kunna ta några kort alls =) Dock kanske det är ganska lättsammt jämfört med husses plikt, han är ute och rastar Aska i regnet, hehe...

Tack å hej leverpastej!


Husse och Aska myser i köket..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0