Igår, Idag...

Vi börjar väl med gårdagen, kan inte säga att de blev allt för mycke gjort men lite i all fall :)
Jag och Fredrik tog bilen bort till "vändplanen" och parkerade kärran där. Där ifrån bar det iväg till fots längs skoterspåret, givetvis var lilla Aska med oss. Hon sprang och hämtade leksaks "snöret" (vet inte riktigt hur man beskrive en så pass trasig sak) och så sprang hon lite till.  När man inte tar sig framåt i djupsnön så man bara trampar snö och piper, då är det inte lätt att vara hund heller. Allt detta besvär för en trasig leksak, ingen som sagt att dom är intellegenta heller =P
Men efter allt busande va vi alla tre ganska trötta och bestämmde oss för att åka hem.
Sedan vart de som inte mycke mer vettigt gjort igår, hälsade på mina förälddrar och sov. I och för sig får man inte glömma att vi såg melodifestivalen. Säger så mycke som så, de som röstar på melodifestivalen har verkligen kass smak! Ja de e så.. 

Men så över till idag, vaknade och konstaterade att de va kasst väder ute, snålblåst och snö i luften,. Men efter att ha degat i soffan och kollat på vasaloppet en stund, så tog jag mig i kragen och gick ut i vintervädret. Fredrik tog jag också i kragen, för han och Aska följde med mig ut. Blev cirka 1 timmas promenerande och lekande runt gården idag, när man kom in igen så kännde man varken näsa eller kinder.
Till lunch blev vi jätte lata och beställde mat på sibylla, gott gott. Efter "snabb lunchen" började vi spackla i garderoben. Jag har aldrig spacklat förut, men de va roligt att leka med en massa kladd i kladd. När jag tyckte att jag gjort ett snyggt och bra jobb kom pappa på besök, han är snickare. Vi säger bara som så, han fixade till de så de vart snyggt och prydligt.
Men när man har fått lekt av sig med kladdeli kladdet så fick man återvända till verkligheten, stalltjänst! Fast de gick riktigt smidigt, lättmockat och så. När stalltjänsten var klar så visade det sig att klockan var mer än vad jag å Fredrik trodde, ja 17,10 va klockan. Visst det är inte så mycket, men om man måste åka iväg till jobbet klockan 18,00 för att hinna i tid, då är klockan mycke. Så vi ryckte ihop en snabb och mindre god middag, sedan var det bara för min älskling att fara och jobba. Själv tog jag en promenad med Aska ner till mor och far. Aska tyckte att det var alldeles för varmt där.
Men efter tv-serien Bones så skjutsade pappsen hem oss.
Usch, va de blåste när vi kom hem, snö och tok blåst! Hästarna tyckte nog inte heller om vädret för de stog som fastfrusna med rumporna mot vinden och lilla jag fick traska iväg och hämta dom. Trodde sånnt bara hände Fredrik =P Men nu är alla djuren inne, Aska och jag ligger som vanligt när husse är borta i sängen och dåsar. 
Har dock lite dåligt samvete att jag inte varit ute med Vinur idag, men i och för sig så gillar Vinur inte när de blåser. Så jag kanske är förlåten =)

Just ja! Höll på att glömma, vi såg tre rådjur nedanför huset idag. Dom är riktigt fina!

De va allt för igår och idag.
Hej då!


Min hund ligger inte i sängen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0