Blåsigt igår, vedlass idag..

Ja igår va de en riktigt trist dag, tokblåst och sedan på eftermiddagen även regn =/  Va ut och gick med Aska på kvällen och vi var dyngsura innan vi var hemma igen. Jag och Fredrik fick hänga upp kläderna på tork och lilla Aska hon fick snurra in sig i en handduk.
Tror att Aska kommit in i någon sorts trotsålder igen, usch å blä på henne!! Ligger och piper bara för att och när man säger åt henne så skäller hon. Kul va?


Ja de e nästan så att det syns att det blåste igår. Manen står åt alla håll och kanter =)

För att fortsätta prata om Askas trots så har hon kommit fram till att skaren håller för henne, så givetvis fick hon syn på "tysken" och hans fru när de kom och gick över lägdan med hundarna. Då glömde hon visst bort att hon var på väg till stallet och inte hörde hon när husse ropa på henne heller. Utan de va full rulle hela väge bort till "tysken". Husse och matte blir SÅ glada när hon gör så. Bara att traska iväg och hämta henne borta på lägdan de. Sedan efter denna roliga bravad fick hästarna komma ut och även dom få lite mat.
Men nu sitter jag bara och funderar på om ja ska gå ut och mocka medan jag väntar på att det ska komma ett vedlass hit. Ved är lika med en massa jobb, den ska kapas och klyvas och sedan även staplas. Men det kan de vara värt om vår lilla familja ska få någon värme nästa vinter.

Ha de!

Kommentarer
Postat av: SveMaja

Döv hund, tokblåst och ett vedlass, ja tre hemska saker på samma dag =inte kul....

Kram

2009-03-21 @ 14:22:44
URL: http://stallsve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0