Händelselösa dagar...

Vissa dagar händer det inte mycke på, som igår och idag..

Igår blev det lite fixande av ankburen, så nu är ankorna i den stora buren och de slipper pallkragarna på dagarna. Men på nätterna får de fortfarande bo i pallkragarna, dom måste lära sig att bli lite hanterade!
Sedan på eftermiddagen bar det av ner på hembygdsgården för att fika tillsammans med svärmor och svärfar på café Tomten. Blev en våffla med grädde och hjortronsylt, inte helt fel de inte. På kvällen däremot blev det inte nånting alls gjort.

Idag har det varit en ännu mer händelselös dag. Det enda vi gjort är att hälsa på Kjell, Gun-Marie och Zeb. Zeb hade nog gärna önskat att Aska var med oss dit, men det är ingen vidarens bra idé de. Zeb får efter att ha skurit sig i trampdynorna bara ta det lugnt. Han har några stygn som ska bort innan han får springa och så är Aska i höglöpen också.. Å några valpar vill jag inte ha just nu =P Vilket även innebär att hon hör väldigt väldigt dåligt...

Till något roligare, min sallad har börjat komma upp. Den är inte stor alls men man ser i alla fall att den är på G! Jordgubbar har det även blivit på Fredriks jordgubbsplantor, dock så är fåglarna där och äter upp dom =/ Så det ska inhandlas lite nät dit..

Näe, nu har jag inget mer att säga.. Så hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0