Fixa och dona*!

Tjoho igen! Här i denna värld händer det inte allt förmycke, de donas mest bara här hemma på gården =)

I förrgår så for jag och Mirja däremot en sväng hem till Anna och blev bjudna på en massa go fika =) Bara att tacka och ta emot! Hade riktigt trevligt och vi lyckades prata en massa skit, hehe..

Igår var det däremot bara en massa pysslande hemma, eller de är väl inte så bara. Plockade nästan 10 liter svartvinbär, 5 liter renplockat som ska bli sylt. Resten ska nog bli gelé och saft. Gott gott! I takt med att det plockades bär av buskarna så ansades dom även. Så nästa år ska dom förhoppningsvis ge betydligt mycke mera bär =) Känns konstigt att man ska klippa bort stora delar av busken för att få mer bär =/ Men tydligen är det så det fungerar...

Så till dagen, den har som inte mycket mer än börjat, men jag kan säga att det regnar och regnar och regnar lite mera! Man kan med andra ord säga att det blir en innedag idag. Vi ska fixa till i badrummet, upp med lite hyllor och kanske några krokar eller någe sådant =P Sedan borde vi nog städa huset, men de är nog det tråkigaste man kan göra. Även om det regnar ute! Så vi får väl se..
Vi kan i alla fall konstatera att det inte blir något gjort på väggen denna dag, men det går framåt på den fronten också!

Anki-pankisarna däremot dom verkar inte bry sig om regnet, samma är det med hästarna. Aska däremot hon vill inte gärna vara ute och bli allt för blöt. Så hon ligger här i soffan och sover sin skönhetssömn, medan Jonken fortfarande är ute och rumlar runt. Han kommer väl snart in för att sova hela dagen =P

Ne kanske ska dricka upp mitt te och sedan göra något vettigt, koka sylt eller baka något..
Hej då!


En vägg klar, en påbörjad och två återstår...


Visst ser de sura bären rätt goda ut =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0